početak POLITIKA POLITIČKI ZEMLJOTRES NA ZLATIBORU PONOVO TRESE

POLITIČKI ZEMLJOTRES NA ZLATIBORU PONOVO TRESE

od nedelja
521 pregleda

снс златибор

СНС ПОТРЕСИ НА ЗЛАТИБОРУ

– Ноћас је у нашу редакцију стигло писмо Драгана Јездимировића, који подноси оставку на место потпредседника месног одбора и напушта СНС –

Српској напредној странци ОО Чајетина
Извршном одбору Српске Напредне Странке

Поштовани,

Обавештавам Вас да напуштам странку и да самим тим дајем оставку на место подпредседника месног одбора Златибор.
ОБРАЗЛОЖЕЊЕ:
1. Као члан странке и активиста активно сам учествовао у кампањама СНС за мартовске изборе као и у кампањама за локалне изборе у Мајданпеку и Лучанима, где је СНС освојила преко 50 посто гласова,и ту се истакао својим огромним радом.
2. Поштовани ОО СНС Чајетина добро сте упознати са мојим досадашњим радом, и добро знате колико сам допринео СНС, како својим радом у кампањама, тако и ван тога кроз разне акције, идеје, вођења сектора омладине и др.
3. Мој разлог напуштања странке је незадовољство рада ОО СНС Чајетина и кадровском политиком где су на функције доведени људи који својим радом нису заслужили та места,као и људи којима је СНС по ко зна која патрија по реду, а до јуче су ти људи активно водили политику против СНС,као и људи који гледају свој лични интерес без обзира на све.
4. Добро знате да сам се увек залагао за добар и поштен рад и да се сваки члан награди онако како је заслужио а не по систему бабе и стричева.
5. Мој разлог напуштања странке није жеља да дођем на неку већу функцију далеко од тога,нити да стекнем неку своју личну корист већ да овим ставом укажем на проблеме у ОО СНС Чајетина који се самом ОО СНС Чајетина могу обити о главу на предстојећим општинским изборима.
6. Исто тако циљ овог мог саопштења није да неког повредим нити неком да нарушим углед већ да ОО СНС Чајетина још једном добро седне и три пута размисли па тек онда да пресече и донесе праве одлуке,јер ово што сада раде далеко је од доброг.

На републичким изборима ћу подржати политику СНС и премијера Србије Александра Вучића.

С’ поштовањем
инж. Драган Јездимировић

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.