početak GRADSKA Премијерка и пет министара Пинокија

Премијерка и пет министара Пинокија

od nedelja
566 pregleda

Стаматовић: Премијерка и пет министара Пинокија на привременом раду у Севојну!
Чајетина, Севојно, 14.2.2018 – У само недељу дана кампање, маленим Севојном, од седам хиљада становника продефиловало је, и просуло десетине милиона евра пропагандних лажи о народном трошку, више највиших државних дужносника него кроз двомилионски Београд – упозорио је председник Иницијативног одбора Здраве Србије (ЗС) Милан Стаматовић, констатујући да се Александар Вучић озбиљно уплашио, прве у Србији после 2012. године, заједничке изборне листе опозиције “Уједињени побеђујемо! За Севојно, за Србију”.
– Министар омладине и спорта, баш из Севојна, покренуо је акцију “Опрема за 100 фискултурних сала”, одмах “искеширао” 40 поклон лопти, али и најавио изградњу трим стазе, игралишта за децу, али и нове спортске хале вредне четири годишња буџета ове градске општине! Потпредседница Владе и министарка за грађевинарство, саобраћај и инфраструктуру обећала је завршетак, 37 км дуге, деонице регионалног пута од Чачка до Ужица, па реконструкцију железничке станице у Севојну, па 50 милиона евра приде за изградњу водоводног магистралног цевовода у ужичком крају – приметио је Стаматовић и наводи још таквих примера:
– Један министар без фотеље је, баш за ову годину, обећао оснивање одељења Иновационог центра у Севојну у коме ће радити млади иноватори који треба да помогну даљем технолошком развоју привреде, па “старт ап” програме вредне бесповратних 80.000 евра по једном младом Севојничанину. Други је, опет, најавио подстицај од пола милиона евра за формирање “сложене задруге” која ће, између осталог, решити и проблем малинарства у Србији, а трећи, такође запуцавши у Севојно, вероватно први пут у животу, уместо повећања цене малине прошлогодишњег рода које је малинарима обећао још прошлог лета, најавио је отварање не једне него две (!) фабрике за прераду малина, баш у овом крају!
Стаматовић истиче да је, у једно севојничко предвечерје, у улози доносиоца најлепших вести, овде ненадано банула и тзв. премијерка и рафално најавила и подршку “Првом партизану”, и “Импол Севалу” и “Ваљаоници бакра”, и почетак радова на деоници аутопута од Прељине до Пожеге, и спајање коридора 10 и 11, и стављање наменске индустрије на пиједестал развојних приоритета Владе Србије!
– Старт севојничке трке у избору за “Највећу министарску лаж” претходно је лично означио Вучићев кумић Дарко Глишић, неформални министар за утеривање страха провинцијским напредњачким одборима, наредивши Севојничанима да гласају “за политику, план и резултате” и онога који “највише на свету воли Севојно”, а зове се, гле случајно, као и онај што највише на свету воли Београд, Бор, Аранђеловац и све вароши у којима су локални избори. Прво обећање већ је испуњено: извесни Ацо Лукас – “пријатељ странке”, како га је Глишић идентификовао, иначе незванични министар за увесељавање – одушевљеним Севојничанима, баш као претходно и исто тако очараним Обреновчанима, Лазаревчанима, Младеновчанима, поклонио је бесплатан концерт! – рекао је први човек Здраве Србије.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.