početak GRADSKA Претње Дејану Крчевинцу

Претње Дејану Крчевинцу

od nedelja
1,2K pregleda

БОТОВИ ПРЕТЕ
Иако само постоје на друштвеним мрежама, Ужичка одбрамбена лига Ужица, веома је популарна због својих коментара и ставова према актуелној локалној власти. Међутим, незванични оснивач У.О.Л. Дејан Крчевинац каже да је почео да добија озбиљне претње преко Фејсбука и мобилног телефона.

– Увек када нешто критикујем везано за актуелну власт, стигну ми разне претње или погрдне поруке. Нисам пријавио полицији, јер знам да немам ништа од тог, јер све те претње стижу са лажних профила или са картица мобилних телефона, које су купљене у трафикама. Можда сам сачувао само једну поруку, јер је баш погрдна. Или када дам изјаву за неки медији у граду, онда се обруше на мене и по десет или петнаест ботова прете батинама, да нећу још дуго да пљујем наше руководство и слично. Ко зна одакле су, можда чак и нису из Ужица. Ти њихови профили имају по неких десетак слика, али не ликова, него онако неких глупости – рекао је Дејан Крчевинац за Ужичку недељу.
Он је поновио да је циљ Ужичке одбрамбене лиге да се смени актуелна власт у граду и да се „ови што су по 30 година у политици и на власти у Ужицу, и који су променили скоро све могуће странке, промене.
– Ми старији ћемо да их променимо и да на власт дођу млади образовани мушкарци и жене, који ће заузети све функције. Битно је да нису имали неке велике улоге у неким другим политичким странкама. Сада је на власти полусвет – рекао је Крчевинац.

З. Г. (Ужичка недеља 1000)

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.