početak NAJNOVIJE Ускоро привремене мере у Новој Вароши?!

Ускоро привремене мере у Новој Вароши?!

od nedelja
673 pregleda

predsednik-skupstine-nova-varos-nikola-jelic

Физички обрачун у општини Нова Варош
Узбуркане страсти у општини Нова Варош се не смирују. Након што је одборница Гордана Кхоуитар напустила СНС и владајућу већину, коју су чинили СНС, СПС, ПУПС и СДП са 14 одборника од 27, и одлучила, као самостални одборник, да подржи опозицију (Група грађана „Нови људи за Нову Варош“, ДС и НС), дошло је до физичког обрачуна бившег и новог председника Скупштине Нова Варош, Димитрија Пауновића (СНС) и Николе Јелића (НС). Нови председник Јелић тврди да га је први напао Пауновић, док Пауновић тврди обратно.
– Била је пауза између именовања и смене мене и Пауновића, као председника Скупштине. Стајао сам на вратима и чекао супругу да ми доносе инсулин, пошто сам дијабетичар, а већ је прошло време да га примим. У међувремену сам видео да је сада већ бивши председник Скупштине Пауновић позвао одборницу Гордану, онако бунтовно, да изађу ван сале. Она је пошла са њим да види шта хоће. Ишао је он први, затим она, па ја, и рекао сам му да остави жену на миру. Онда се нагло окренуо и ударио ме главом у усну. Моја супруга, које у међувремену дошла, рекла му је како га није срамота да удара болесног човека. Онда је њу одгурнуо грудим, питао је ко је она, псовао јој мајку. Она му је рекла да је мајка петоро деце и поновила да је срамота да удара болесног човека. Он је и даље претио. Иначе, после у наставку седнице тачно сам са усана прочитао Пауновићу како је претио Гордани, која је седела до мене, јер је изабрана за мог заменика, а онда је пришао столу и узео флашу од киселе воде и претио да ће нас гађати – описао је Јелић инцидент у згради општине Нова Варош.
Он још каже да је у уторак телефоном, око 11 часова, добио претећи позив.
– Кући је била само мајка и један женски глас јој претио како ће да нам запали кућу и све што имамо. Нисам се уплашио, то само показује бахатост напредњачке власти. Иначе, о овоме свему сам обаветио полицију јуче око 14 часова – рекао је Јелић и додао да за све ово што је рекао има сведока, као и снимак једног камермана.

dimitrije-paunovic-stoji-u-sredini-e1474454751311

Димитрије Пауновић каже да га је Јелић напао са леђа.
– Позвао сам ту одборницу да изађемо и када је то видео Јелић, он је пошао за нама и скочио ми на леђа. Да бих се одбранио, у том моменту сам затворио врата и можда сам га тим вратима ударио. И његова жена, само не знам у ком својству је била ту, када није одборник, претила ми је исто као и он. Јелић ми је псовао мајку и вређао – рекао је Пауновић.
– Одборници морају да схвате да они нису ту ради остварења својих личних интереса, да би се запослили и слично, већ ради добробити за своју општину, град. Ми смо то већ показали, а то што је ова одборница прешла на њихову страну, прешла је ради свог личног интереса. Одмах су је запослили као помоћника председника Скупштине, а њен муж је добио плаћену функцију у Општинском већу. Такође, мени и члановима СНС-а стижу претећи анонимни позиви. Овде су потпуно поремећени међуљудски односи, па ћемо сигурно тражити да се уведу привремене мере – додао је Пауновић.

З. Г.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.