početak AKTUELNO PRVA LIGA – PONOVO

PRVA LIGA – PONOVO

od nedelja
1,5K pregleda

ok jedinstvo za sajt

JEDINSTVO SAVLADALO RADNIČKI

Odbojkašice se vratile u najviši rang

Odbojkašice “Jedinstva” savladale su “Radnički” iz Novog Beograda rezultatom 3-0. Nakon četiri odigrane utakmice, “Jedinstvo” je slavilo sa 3-1 u pobedama i plasiralo se u Prvu ligu (što bi “stručnjaci” kazali “Super ligu”). Pogledajte poslednji set ove utakmice odigrane večeras odigran u Sportskoj dvorani “Veliki park”. Snimatelj i komentator Milan Đokić – Soko.

 

Одбојкашице „Јединства“ су лако изашле на крај са Новобеограђанкама и пласирале се у Суперлигу

Велика очекивања за наредну сезону

 – Властимир Васиљевић и Катарина Глишовић задовољни оствареним –

Одбојкашице „Јединства“ изгубиле су битку против екипе из Зрењаница и нису као првопласиране ушле у виши ранг. Због те чињенице, морале су да играју бараж против претпоследње екипе Суперлиге, одбојкашица „Радничког“ из Новог Београда. Пошто су у претходне три утакмице побеђивале гошће, многи су се шалили да ће тако бити и сада. Ипак тако нису мислиле ужичке одбојкашице и „уништили“ су екипу из Новог Београда „као слана паприку“.

Питао сам тренера ОК „Јединство“, Властимира Васиљевића да ли је задовољан постигнутим резултатом.
– Наравно да сам задовољан, када вратим филм на почетак сезоне у коју смо ушли само са циљем да останемо у Лиги. Било је много неповерења према екипи, међутим направили смо добру „хемију“ између нас, како играчице између себе, тако и ја према њима и оне према мени. Стисли смо зубе и доказали да смо били у праву што смо били оптимисти. Са правом.

Да ли сте на почетку сезоне очекивали овакав резултат?
– Нисмо. Морам признати да нисмо. У почетку циљ је био само да останемо у Лиги јер ми никаква сазнања нисмо имали о противницама. Како је Првенство одмицало тако смо их кроз снимке упознавали и видели да имамо квалитет и релану шансу да идемо горе. Онда су порасли и апетити. Више се није причало о опстанку. Почели смо да правимо стратегију да, било као први, било као други, остваримо то што смо хтели.

Остајете ли у Ужицу?
– Ја сам рођени Ужичанин, а уговор имам до септембра, а потом ћу са Управом разговарати шта ћу и како ћу даље.

Остају ли играчице у Клубу?
– Гро играчица остаје и надам се да ћемо, уз одговарајућа појачања, направити солидну екипу за такмичење у Суперлиги.

Након утакмице питао сам Катарину Глишовић да ли је задовољна управо завршеном сезоном.

– Задовољна сам. Желим да честитам мојој екипи. Надам се да ћемо овако наставити и у Суперлиги. Ово нам је била друга утакмица код куће и били смо под притиском да победимо и хвала навијачима што су дошли у великом броју.

Остајете ли у екипи?
– Остајем. Не идем нигде и желим да нам и наредна сезона прође исто овако. Очекујем да ћемо наставити као и до сада и остварити најбоље могуће резултате.

На почетку разговора сте ме замолили да на крају поздравите некога. Изволите.
– Велики поздрав мом дечку, најбољем кошаркашу ужичке „Слободе“ Мирославу Пашајлићу. Шаљем му много пољубаца.

Милан Ђокић – Соко


Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.