početak GRADSKAINFO Решено разбојништво

Решено разбојништво

od nedelja
538 pregleda

Решено разбојништво

Припадници Министарства унутрашњих послова у Ужицу расветлили су разбојништво почињено у јулу 2015. године, када је из кладионице “Бразил” у Ужицу отуђено око 100.000 динара.
Због постојања основа сумње да у извршили ово кривично дело саслушане су две особе, једна из Ужица а друга из околине Чајетине. Сумња се да су они при крају радног времена, маскирани ушли у кладионицу и уз претњу ножем из фиоке радног пулта отуђили новац.
О догађају је обавештен основни јавни тужилац у Ужицу.

Тешка крађа у Ариљу

Припадници Министарства унутрашњих послова задржали су Б.В. (32) из Ариља, због постојања основа сумње да је извршио два кривична дела тешка крађа и једно кривично дело крађа.
Сумња се да је он, од фебруара до априла 2015. године из трговинске радње, апотеке и кућу на подручју Ариља отуђио разну робу. Материјална штета причињена овим кривичним процењује се на око 200.000 динара.
О догађајима је обавештен тужилац Основног јавног тужилаштва у Пожеги.

Саслушана малолетна особа у Ариљу

Припадници Министарства унутрашњих послова расветили су кривично дело тешка крађа и због постојања основа сумње да је починила то дело саслушали једну малолетну особу из Ариља.
Сумња се да је она, уз помоћ оригиналног кључа, ушла у породичну кућу оштећеног и отуђила златни накит и мобилни телефон. Материјална штета процењује се на око 50.000 динара.
О догађају је обавештен тужилац Вишег јавног тужилаштва у Ужицу.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.