početak NAJNOVIJE Србијом влада партократија

Србијом влада партократија

od nedelja
756 pregleda

saša radulović u užicu

САША РАДУЛОВИЋ, ДОСТА ЈЕ БИЛО
У среду вече, 17. фебруара, у просторијама МЗ Центар на трибини Покрета „Доста је било“, председник тог покрета, Саша Радуловић, у кратким цртама представио је свој живот, говорио о раду актуелне власти, као и о спорним приватизацијама.
Пред стотинак окупљених грађана Радуловић је рекао да је електро инжињер, да је одмах по завшеном факултету отишао у Немачку, где је радио у „Сименсу“, после тога је отишао у Канаду, где су му се родила деца и имао своје фирме, а затим у Америку, где је имао своју компанију, која се бавила развојем софтвера. У Србију се вратио, јер су деца почела да заборављају свој матерњи српски језик, а и због тога што деца, како је рекао, у Америци немају никакву слободу. Затим је говорио о свом послу са Верицом Бараћ, а пре тога како је радио на обучавању полиције и тужилаштва како се процесуира финансијски криминал, као и на спорних 24 приватизације.
– У Србији немају 24 спорне приватизације, него 1.024 спорне приватизације. И сви предмети су завршили у фиоци, осим једног – рекао је Радуловић и питао да ли мислите да ли је Мишковић заиста ухапшен.

saša radulović u užicu 2

Затим је говорио како се упознао са Вучићем у „Утиску недеље“ и после те емисије добио позив од њега, као и то да је након разговора са Вучићем и писања економског ескпозеа, који је Скупштина изгласала, прихватио да буде министар у његовој влади.
– Међутим, од 2. септембра 2013. године, сутрадан после гласања, тај експозе као да није ни постојао. Вучић је наставио да ради исте ствари које су радили пре њега – рекао је Радуловић и додао да је Младен Динкић задужен за све арпаске послове, попут бачке земље, која је дата Арапима, и Ер Етихраду, као и Београд на води, и да све те уговоре води Динкић и две адвокатске канцеларије.

saša radulović u užicu 23

Говорио је о приватизацији Вршачких винограда, како је Вучић из Фонда за развој „Фиделинци“, фирми Чеда Јовановића, који је тражио двеста милиона динара, одобрио 150 милиона динара, о против уставно отетим пензијама и слично.
– Сви су део једног те истог система, из кога црпу паре. Овај систем није поставио Вучић, он га је само усавршио. Они су направили државу у држави – рекао је Радуловић и додао да у Србији влада партократија.

saša radulović u užicu 5

Према његовим речима вишак запослених је тамо где су партијски запослени у канцеларијама, а то је преко 100.000 људи у паразитским државним фирмама.
Радуловић је говорио о томе како Вучић може да прича о свему и свачему, а да нема ко да му одговори због тзв. медијског мрака.
– Када узмемо шест великих српских фирми а то су Србија гас, ЕПС, Железнице Србије, Железара, Петрохемија и Ер Србија, оне су у 2014. години направиле губитак преко милијарду евра. И онда Вучић изађе и каже како су пензионери поднели терет и спасили државу, од којих је отето 210 милиона евра. Ко је овде луд? – рекао је Радуловић и додао да Вучић то може да каже, а да медијски не сме у дуел ни са ким јавно да се суочи.

saša radulović u užicu 7

Говорећи о инвеститорима, које Вучић представља као спасиоце, Радуловић пита где још у свету има да неко са стране дође овде и спасе све нас, а да не гледа свој интерес.
– Наша економска политика мора да се окрене домаћим фирмама, тако што ће се смањити порезе. Ми се залажемо за прогресивни порез, како расте развој фирме, тако да расте и порез тој фирми – објаснио је Радуловић.

saša radulović u užicu 8

Говорио је о спољној задужености земљи, која је достигла 24 милијарди евра, јер је Тадић са 8 милијарди дуг попео на 15 милијарди евра, а Вучић на 24 милијарде евра и још рекао да ММФ није крив што нам је позајмио паре, већ партократија, која је тражила паре. Навео је да није изричит за чланство у Европској унији, већ за сређивање ствари у својој земљи и гледање интереса за своју државу.

saša radulović u užicu 12

Између осталог, Радуловић је рекао да је циљ да што више бирача изађе на гласање и да се већ сада почело са пласирањем лажних прогноза.
– Нама су на претходним изборима прогнозирали 0,5 посто гласачког тела, а имали смо 2,1 посто. Тако нам и сада прогнозирају, али ми очекујемо много више – рекао је Радуловић и додао да ће доћи до распада СНС-а, јер се међусобно туку за паре.
Покрет „Доста је било“ сам излази на изборе, а кампању ће водити на терену, путем директних разговора са грађанима и преко друштвених мрежа.

З. Г.

saša radulović u užicu 14

saša radulović u užicu 15

saša radulović u užicu 16

saša radulović u užicu 19

saša radulović u užicu 20

saša radulović u užicu 21

Comments

comments

Povezani tekstovi

2 više komentara

Milos 21. фебруар 2016. - 15:27

Cuj imao dve firme u Kanadi jednu sof. kompaniju u Americi, sigurno je bio mnogo uspesan… Koje ispiranje usta, lako je popljuvati po Vucicu, ja bih umeo mnogo gore nego sto je to ovaj uradio, ali treba smisliti plan za izlazak iz krize. Gde su njegovi predlozi, gde me je plan i program za spasavanje ove zemlje. Tesko nama sa ovakvim politicarima, ne zna se koji je gori. Koliko smo jadni ostaje nam samo da se nadamo da je Tarabic dobro usnio, i da ce nam onaj njegov kralj uskoro doci na vlast.

ponovi
jovla 22. фебруар 2016. - 09:44

Plan je na sajtu, za pismene ko ume da cita?
uputstvo kako doci do njega:
*otvoris internet browser(chrome, mozzila,opera ili ne daj boze Internet explorer)
*ukucas Google.rs
*ukucas dosta je bilo
*klik na kvadratic gde pise program

Ili ako ti je lakse klik na link http://dostajebilo.rs/program/

ponovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.