početak NAJNOVIJE Стаматовић предао потписе!

Стаматовић предао потписе!

od nedelja
487 pregleda

Милан Стаматовић: Од данас почиње моја борба за оздрављење Србије и добробит нашег народа
Чајетина, Београд, 12.3.2017. – Часна и усправна Србија данас је забележила прву победу упркос  ужасним саплитањима, јер је више од  13. 500 хиљада храбрих грађана стало иза домаћинске Србије, идемо корак по корак – изјавио је Милан Стаматовић, кандидат за председник Србије и додао да ће Србија домаћина и чуваркућа славити 2. априла победу над режимским распикућама.
Данас, предајом оверених потписа подршке мојој кандидатури, почиње моја борба за наизглед немогућ циљ: да постанем председник Србије – каже Стаматовић и напомиње да је за њега политика борба за оздрављење Србије и добробит нашег народа а не политикантство, јагма за фотеље, новац и славу.


Стаматовић истиче да би демократски избори требало да буду равноправни за све који испуне законски услов од 10.000 потписа подршке и да би сви кандидати, као у спорту, морали да буду на истој стартној црти и са истим шансама све док се трка не заврши, а не да понеки такмичар буде гурнут пре почетка трке дубоко иза привилегованих, „ВИП учесника“, и тиме доведен у додатно тежак „аутсајдерски положај“.
Требају нам најбољи и највештији, а не медијски најприсутнији кандидати, требају нам управитељи, а не шоумени, јер ја верујем искључиво у вредност напорног, истрајног рада и домаћинског искуства и у важност показаних, конкретних резултата – закључио је Стаматовић уз поруку: ”За здраву Србију – догодине на Косову и Метохији”.

погледајте изјаву Милана Стаматовића


Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.