početak AKTUELNO Свак се своме радује

Свак се своме радује

od Užička Nedelja
448 pregleda

željko samardžić uživo

НИСМО ЈУЖНИЈE, АЛИ ЈЕСТЕ СВЕ ТУЖНИЈЕ
Босански пјевач лаких нота за баке, деке и путаље, Жељко Грлица Самарџић, својим, само њима познатим хитовима, зауставиће јануар у вече другог јануара 2016. године на, неки кажу градском, тргу у Ужицу. Ех, шта смо богу згрешили да имамо овакву власт, па да нам, нашим новцима, приређује оваква изненађења. Није џабе народ смислио изреку да се свак своме радује, да сам ја и мени слични на власти, био би дочек, као што је од памтивека, за младе или макар младе у души, уз неки тврђи рок или реп звук, овако, путаљски шлагери за деке и баке, под условом да успеју да остану будни до ситних 22-23 сата.
Људи моји, да ли је ово могуће… У Позоришту ода Шабану Два галеба бела Шаулићу, а на тргу претпоноћни пензионерски матине Жељка Љубавника Самарџића…
Поштеније би било да су нашим новцима платили наступ нашег брата Џеј Рамадановског, он је макар био искрен у ономе што ради, од ових јефтиних фолера дође ми да повраћам…. А сви смо својевремено кукали на ове лажне комунисте, када су у сврху пропаганде, на трг довели неке друге Сарајлије – Индексе…Увек и од горих има горе….

Душан Ђуровић

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.