početak AKTUELNO Свак се своме радује

Свак се своме радује

od nedelja
538 pregleda

željko samardžić uživo

НИСМО ЈУЖНИЈE, АЛИ ЈЕСТЕ СВЕ ТУЖНИЈЕ
Босански пјевач лаких нота за баке, деке и путаље, Жељко Грлица Самарџић, својим, само њима познатим хитовима, зауставиће јануар у вече другог јануара 2016. године на, неки кажу градском, тргу у Ужицу. Ех, шта смо богу згрешили да имамо овакву власт, па да нам, нашим новцима, приређује оваква изненађења. Није џабе народ смислио изреку да се свак своме радује, да сам ја и мени слични на власти, био би дочек, као што је од памтивека, за младе или макар младе у души, уз неки тврђи рок или реп звук, овако, путаљски шлагери за деке и баке, под условом да успеју да остану будни до ситних 22-23 сата.
Људи моји, да ли је ово могуће… У Позоришту ода Шабану Два галеба бела Шаулићу, а на тргу претпоноћни пензионерски матине Жељка Љубавника Самарџића…
Поштеније би било да су нашим новцима платили наступ нашег брата Џеј Рамадановског, он је макар био искрен у ономе што ради, од ових јефтиних фолера дође ми да повраћам…. А сви смо својевремено кукали на ове лажне комунисте, када су у сврху пропаганде, на трг довели неке друге Сарајлије – Индексе…Увек и од горих има горе….

Душан Ђуровић

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.