početak AKTUELNO Prezentacija Zakona o inspekcijskom nadzoru u Komori Užice

Prezentacija Zakona o inspekcijskom nadzoru u Komori Užice

od nedelja
756 pregleda

PRIVREDNA-KOMORA

U cilju predstavljanja novih zakonskih rešenja iz oblasti inspekcijskog nadzora i njihove pravilne primene u praksi Regionalna privredna komora Užice i Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, u saradnji sa USAID Projektom za bolje uslove poslovanja privredom, organizuju prezentaciju Zakona o inspekcijskom nadzoru.
Prezentacija će se održati u sredu, 23.9.2015. godine sa početkom u 12:00 časova u velikoj sali RPK Užice, Dimitrija Tucovića 52.
Skupu će prisustvovati i u prezentaciji učestvovati Vidosava Džagić, savetnica potpredsednice Vlade i ministarke državne uprave i lokalne samouprave.
O novinama koje donosi Zakon o inspekcijskom nadzoru na skupu će govoriti Milan Stefanović, stručni savetnik na USAID Projektu za bolje uslove poslovanja. Na ovaj stručni skup su pozvani predstavnici svih inspekcijskih službi u regionu.
Zakon o inspekcijskom nadzoru je stupio na snagu 29. aprila 2015. godine. Ovo je sistemski zakon, zbog njegovog značaja RPK Užice i nadležne institucije organizuju prezentaciju zakona za članice ove komore i širu stručnu javnost.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.