početak GRADSKA Све за паре, туђе

Све за паре, туђе

od nedelja
1,7K pregleda

 
ОДБРАНИЛИ ИНСТИТУЦИЈЕ, ПА КРЕНУЛИ НА НАГРАДНИ ИЗЛЕТ, О НАШЕМ ТРОШКУ

 

Величанствено, а како другачије!

 

– Око 1.500 Ужичана данас иде на овај величанствени митинг

да пружи подршку председнику Александру Вучићу –

 

Према речима градоначелника Ужица Тихомира Петковића у Београд ће на митинг, који организује актуелни режим, из Ужица кренути око 1.500 грађана у 30 аутобуса.
– Око 1.500 Ужичана данас иде на овај величанствени митинг да пружи подршку председнику Александру Вучићу. Из Ужица иде 30 аутобуса. Већ је отишла једна тура, а придружиће се аутобуси из Крчагова и Севојна. Друга тура креће мало касније. Овим желимо да покажемо свим грађанима Србије да наш председник Александар Вучић има овако велику подршку грађана, да стојимо иза политике председника Александра Вучића и да дубоко верујемо у њу. Мирним скупом ћемо показати на који начин се треба борити за Србију. Скуп ће сигурно бити величанствен – рекао је градоначелник.


На питање да ли очекују некакве препреке на путу, градоначелник је рекао да не и образложио да оне не би ником ништа добро донеле. Упитан колико има овде запослених у јавним предузећима Петковић је рекао да има свега око 5 посто и да су они узели слободни дан. Међу окупљеним су се видели многи директори јавних предузећа – Биоктоша, Водовода, Стана, Топлане, Дечијег одмаралишта Златибор, ГКЦ-а, Дечијег вртића, начелника округа, Поште и многе друге функционере СНС-а и СПС-а. Међу њима је и председник Скупштине града.
На поласку за Београд, одмах поред ресторана „Ћира“, група грађана раширили су транспарент “1 од 5 милиона”, а био је и понеки повик „Вучићу педеру!“, као и повика упућених заменику градоначелника у оставци Немањи Нешићу.

З. Г.

фото З. Глигоријевић и М. Цветковић

 

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.