početak AKTUELNO Шверц дувана

Шверц дувана

od nedelja
637 pregleda

УЖИЧКА ПОЛИЦИЈА

Шверц дувана

Припадници Министарства унутрашњих послова, настављајући сузбијање нелегалног промета дувана и дуванских производа, поднели су кривичну пријаву против четрдесетседмогодишњег мушкарца из Ужица, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело недозвољен промет акцизних производа.
Полицијски службеници у у гепеку путничког возила “ауди” ужичких регистарских ознака, пронашли 16,5 килограма резаног дувана непознатог порекла и квалитета.
Дуван је, уз потврду, одузет.
О догађају је обавештен тужилац Основног јавног тужилаштва у Ужицу.

Шверц дувана у Пожеги

Припадници Министарства унутрашњих послова поднели су кривичне пријаве против четири особе из Пожеге због постојања основа сумње да су извршиле кривично дело недозвољен промет акцизних производа.
Приликом контроле у Улици Драгише Лапчевића, полицијски службеници су код четворо људи пронашли и, уз потврду одузели, 3,8 килограма резаног дувана непознатог порекла и квалитета.
О догађају је обавештен заменик тужиоца Основног јавног тужилаштва у Пожеги.

Крађа

Припадници Министарства унутрашњих послова, радећи на расветљавању кривичних дела имовинског карактера, поднели су кривичну пријаву против два мушкарца из Пожеге, због постојања основа сумње да су извршили пет кривичних дела крађа.
Осумњичени се терете да су од маја до почетка августа ове године, из викендица и помоћних објеката у сеоским подручјима у општини Пожега, присвојили моторне тестере, електричне пумпе за воду и каблове за наводњавање, укупне вредности око 115.000 динара.
Сви укрaдени предмети су пронађени и враћени власницима.
О догађајима је обавештен основни јавни тужилац у Пожеги.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.