početak GRADSKA Тамара Мићевић четврта у Италији

Тамара Мићевић четврта у Италији

od nedelja
1,1K pregleda

АТЛЕТСКО ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО ЗА ЈУНИОРКЕ
У Гросету, Италија, од 18-23.07.2017. одржано је Европско првенство за јуниоре/ке, то јест особе млађе од 20 година. Град Ужице и атлетски клуб ,,Ужице” имали су атлетичарку која је бранила боје Србије на овом такмичењу.Тамара Мићевић девојчица са непуних 17 година, наступала је на овом такмичењу на две различите дистанце. У суботу у трци на 3000м, а у недељу у трци на 5000м.
Тамара је у недеља у трци на 5000м истрчала онако како уме, па је деоницу од 5000м завршила резултатом 16 минута 57 секунди и освојила ФАНТАСТИЧНО 4. место. У трци на 3000м, која је одржана у суботу, Тамара се није осећала добро, па је трку завршила на 14. месту.
Тамара Мићевић: ,,Задовољна сам пласмански трком на 5000м, али резултатски и не баш, јер је то мање од онога колико вредим, то јест за колико сам тренирала, велика врућина, превелика трема, учинили су своје.Трка на 3000м није прошла како смо тренер и ја очекивали, али смо трком на 5км мало исправили ствар. У наставку ћу се трудити да што боље тренирам и постижем што боље резултате.”
Тренер Жељко Челиковић: Тамара је истрчала добру трку на 5000м, остаје жал што јој просто трка на 3000м није ,,легла”, вредела је много више али, шта је ту је. Драго ми је што је дала свој максимум тј. што се борила против себе, иако јој није ишло. Показала је велику борбеност и да са њом вреди радити. У трци на 5000м недостајало је мало среће да освоји бронзану медаљу, а то би онда био огроман успех за њу, јер је 3 године млађа од конкуренције.У наредном периоду нас очекује камп у Крагујевцу, на којем ће се Тамара спремати за предстојећу крос сезону.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.