početak GRADSKAHRONIKACRNA HRONIKA Убио рођака, а потом се и сам убио

Убио рођака, а потом се и сам убио

od nedelja
612 pregleda

ТРАГЕДИЈА У ГОСТИЉУ
Трубач Б.Н. (58) убио је свог рођака и комшију Д.Н. (67), пензионисаног полицајца, у селу Гостиље на Златибору, а потом извршио самоубиство испред своје куће.
Убиство и самоубиство догодило се у понедељак по подне, а како сазнајемо од извора блиског истрази, Д.Н. је усмрћен у шуми једним хицем из прерађеног пиштоља, док је тело Б.Н. нађено испред његове куће и испаљен је хитац у главу.
Близак рођак Д. Н. и Б.Н. каже да је Драгоје нађен поред трупаца у шуми, одакле је извлачио дрва, у близини асфaлтног пута, када га је приметио један дечак, који је путем возио мотокултиватор. Дечак је обавестио да је видео мртвог Д. Н.


– Комшије су прво мислиле да је инфаркт, али када му је један човек подигао мајицу видео је крв. Мало касније је нађено и Боривојево тело – каже тај рођак.
Б.Н. је у јануару ове године осуђен а на две године затвора због убиства у саобраћајној несрећи свог комшије М.П, кога је пре две године ударио аутомобилом.
– У последње време Боривоје је говорио да ће се убити. Седео сам то јутро са њим, затим је отишао на пецање и вратио се после два сата, и ништа није указивало да ће урадити тако нешто. Иначе, Драгоје и Боривоје нису били у добрим односима још од 1988. године. Боривоје је сумњао да је неко гурнуо њеовог оца са стене, а тело је пало испред неке пећине. У то време Драгоје је био део екипе која је водила истрагу. Али, истрага никада није открила да ли је Боривојев отац убијен, нити се открио убица. Боривоје је оптуживао Драгоја да је намерно крио трагове – каже овај рођак.

З. Г.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.