početak GRADSKA Ученица генерације Јована Смиљанић

Ученица генерације Јована Смиљанић

od nedelja
1,7K pregleda

СВЕЧАНА ДОДЕЛА ВУКОВИХ И ПОСЕБНИХ ДИПЛОМА
Најстарија ужичка осмолетка „Прва основна школа краља Петра II“ из Ужица, пригодном свечаношћу окупила је оне који су својим изванредним резултатима и јединственом особеношћу, оставили још један од многих вредних печата које ова школа носи.
Испред 73 ученика, носилаца посебних диплома са постигнућима у појединачним предметима, и њих 18, чија је сведочанства сваке године красио највиши просек, обратила се ученица генерације, Јована Смиљанић.


„Драги моји, пре осам година, заједно смо се укрцали на брод под именом „Прва основна школа краља Петра II“. Путовали смо до данас са директором, његовим сарадницима, свим нашим учитељима и наставницима. У овом часу, у име свих својих сапутника, другова, упућујем вам најискренију захвалност.“
Ужичко „Коло српских сестара“ припремило је пригодне поклоне у виду новчаних награда и књига за све ученике који су показали изванредно знање немачког језика, а школа још једном одала признање новом дипломом ученици Мии Пурић за јединствену личност и неизбрисив траг.


Честитајући им на постигнутом успеху и оствареним резултатима, директор школе, Никола Бацетић, похвалио је и колегинице Мирелу Лазић и Весну Димитријевић на истакнутим признањима које су у току ове школске године добиле и поручио ученицима да се нада да ће и у даљем школовању доказати да су јединствени или најбољи међу најбољима.

Владица Родаљевић, проф. српског језика и књижевности


Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.