Ухапшен због дроге

- У наставку акције сузбијања трговине наркотицима, ухапшен су И.Ј. (31) из Ужица -

zatvor droga

Припадници Министарства унутрашњих послова у Ужицу, у наставку акције сузбијања трговине наркотицима, ухапсили су И.Ј. (31) из Ужица, због постојања основа сумње да је извршио кривичнo делo неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога и том приликом одузели су око 372 грама марихуане и 51 семенку исте биљке.
На основу наредбе судије за претходни поступак Вишег суда у Ужицу, припадници полиције претресли су стан и друге просторије осумњиченог, и том приликом су пронашли и уз потврду одузели три најлонске кесе са око 116 грама биљне материје зелене боје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана и 51 семенку за које се сумња да су семенке марихуане.
Такође, у непосредној близини куће пронађена је најлонска кеса са биљном материјом зелене боје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана, укупне бруто тежине око 256 грама, коју је осумњичени избацио кроз прозор.
О догађају је обавештен виши јавни тужилац у Ужицу, на основу чијег је одобрења осумњиченом донето решење о задржавању до 48 сати.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.