početak GRADSKAINFO Ухапшени и саслушани Пожежани

Ухапшени и саслушани Пожежани

od nedelja
550 pregleda

марихуана ухапшен

Припадници Министарства унутрашњих послова у Ужицу јуче су на подручју Пожеге, у две заплене, одузели око 1.480 грама биљне материје налик на марихуану, 390 семенки за које се сумња да су семенке марихуане, 13 таблета „бенседина“ и 144 комада пиштољске муниције различитог калибра.

ухапшен за марихуану

На основу наредбе судије Вишег суда у Ужицу, припадници полиције претресли су породичну кућу М. Ц. (38) из Пожеге и пронашли 1.456 грама биљне материје за коју се сумња да је марихуана, семенке налик на семенке марихуане и „бенседин“ за који није поседовао одговарајућу документацију. Он је ухапшен и саслушан због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, а по одобрењу тужиоца донето му је решење о задржавању до 48 сати.

недозвољена муниција

Такође, припадници полиције су, на основу наредбе судије Вишег суда у Ужицу, претресли породичну кућу двадесетосмогодишњег мушкарца из Пожеге и пронашли 144 комада пиштољске муниције различитог калибра и 24 грама биљне материје за коју се сумња да је марихуана. Осумњичени је саслушан због постојања основа сумње да је извршио кривична дела недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експолозивних материја и неовлашћено држање опојних дрога.
О догађајима су обавештени тужиоци Вишег и Основног јавног тужилаштва у Ужицу и Основног јавног тужилаштва у Пожеги.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.