početak GRADSKA Уместо бојкота, пријавите се и гласајте за нас у Чајетини и опозиционим општинама!

Уместо бојкота, пријавите се и гласајте за нас у Чајетини и опозиционим општинама!

od nedelja
682 pregleda

Милан Стаматовић одговорио Бошку Обрадовићу:
Чајетина, 14.2.2020 – Не тражите од нас да се, пред часно Сретење, лажно солидаришемо са остатком Србије и да наше општине и градове проглашавамо за декларативно слободне, јер смо ми нашу слободу већ изборили на претходним локалним изборима, већ, ако заиста желите да помогнете не само нама у Чајетини, Шапцу, Параћину и двема београдским општинама, него и себи самима и свим грађанима Србије, учините то тако што ћете 26. априла гласати за наше изборне листе у тим срединама, да заједно сачувамо ту победу – каже се у “сретењском одговору” председника Здраве Србије (ЗС) Милана Стаматовића челнику Савеза за Србију Бошку Обрадовићу који је позвао прве људе ових локалних заједница да не излазе на изборе, али и да не предају власт после тих избора, већ да те општине и градове прогласе за “слободне”.
– Пошто већ бојкотујете све изборе, па и локалне, позивамо све вас из Београда, Новог Сада, Чачка, Крушевца, Ниша, Крагујевца и осталих градова Србије – дођите, пријавите ваше пребивалиште у Шапцу, Чајетини, Параћину, у старобеоградској и новобеоградској општини у престоници, или општинама у којима опозиција има шансу да победи чак и под оваквим изборним условима – и гласајте за наше изборне листе на тим изборима! Тиме ћемо додатно осигурати нашу извесну победу, али и целом свету показати да смо јединствени у захтеву за обезбеђивање пристојних, фер и демократских услова за изборе – рекао је Стаматовић, напомињући да закон омогућава тако нешто, јер надлежно министарство за послове управе бирачки списак закључује тек 15 дана пре избора. Милан Стаматовић је подсетио да је Здрава Србија, месецима уназад, позивала на компромис, у коме би обе стране сачувале образ и част. Решење је постојало и још постоји: нека режим помери парламентарне изборе до краја године, у међувремену ослободи најважније медије, а да цела опозиција, у знак добре воље, изађе на локалне изборе који би се одржали у редовном термину!
– Због таквог става смо, из дела “бојкот опозиције” прокужени као “издајници” и оптужени да смо се “продали Вучићу”, иако је режим, паралелно, четири године водио бруталну хајку против нас. Зато, не очекујте да се без борбе предамо – поручио је Стаматовић.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.