početak AKTUELNO USPEH MILOŠA ZARIĆA

USPEH MILOŠA ZARIĆA

od nedelja
956 pregleda
Miloš Zarić

Miloš Zarić

Danas je u kabinetu gradonačelnika Užica održan prijem Miloša Zarića, člana paraolimpijske reprezentacije Srbije koji je na nedavno održanom Evropskom prvenstvu u Svonsiju (Vels) osvojio srebrnu medalju u disciplini bacanje koplja.

Prijem Milosa Zarica

Na prijemu kod gradonačelnika

“Ja bih se na početku zahvalio gradonačelniku i svima koji su me danas primili. Od devet takmičara iz reprezantacije naš šest je donelo medalje, i mogu reći da je put i druženje bilo super. Naravno, ja sam presrećan što sam doneo medalju za moj grad i državu, a ja se nadam da će se uspeh nastaviti i sledeće godine na Svetskom prvenstvu za koje imam normu. Videćemo šta će biti, ali ako bude zdravlja, sve ostalo će biti u redu”, rekao je Zarić komentarišući osvajanje medalje.

On je takođe rekao da je nedavno otvorio atletski klub “Pora”, koji je otvoren za sve koji bi voleli da treniraju.

“Otvorio sam novi klub u koji će moći da dođe svako da trenira. Mi već imamo dva člana, Aca Tomaševića i Nebojšu Đurića. Oni su ljudi sa povredama, samo drugačijim nego ja, a tu su i dva trenera koji će raditi sa njima”, rekao je Miloš Zarić.

Prijem Milosa Zarica 2

Medalja i diploma sa Evropskog prvenstva

Gradonačelnik Užica je rekao da mu je velika čast što je danas primio Miloša sa kojim je popričao o takmičenju, osvajanju medalje i Miloševom novom atletskom klubu.

“Svima nama u Gradskoj upravi je veliko zadovoljstvo što možemo da organizujemo prijem za još jednog Užičanina koji je ostvario sjajne sportske rezultate. Miloš je jedan od onih hrabrih Užičana koji je uzeo život u svoje ruke, koji je borac i koji ne čeka pomoć od drugih ljudi. To je veliki razlog zbog čega ćemo mi u Gradskoj upravi podržati njegovu nameru da osnuje svoj atletski klub i da u tom klubu učestvuje i trenira veći broj Užičana. On će imati našu punu podršku, a ja se nadam da će on i svi drugi koji budu u tom klubu trenirali donesu još mnogo medalja”, rekao je gradonačelnik Užica, Tihomir Petković.

N. Kutlešić

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.