početak GRADSKA Ужички пијац престаје са радом

Ужички пијац престаје са радом

od nedelja
686 pregleda

Градски штаб за ванредне ситуације града Ужица подсећа грађане да је Влада Републике Србије на данашњој седници донела нове мере у циљу спречавања ширења епидемије корона вируса. Поред мера које се односе на самоизолацију, посебно је важно да се грађани од сутра придржавају прописаног времена забране кретања- суботом од 15 до 3 часа, недељом од 15 до 5 часова ујутру, а радним даном, као и до сада од 17 до 5 часова ујутру. Најстарији суграђани и даље могу напуштати своје домове једино недељом између 3 и 8 часова у циљу куповине намирница.
Градски штаб указује да је престала да важи одлука о дозвољеној шетњи кућних љубимаца у трајању од 20 минута између 20 часова и 21 часа, па позива власнике кућних љубимаца да се тога придржавају.
С обзиром да је Влада Републике Србије препоручила да се све пијаце на отвореном и затвореном простору затворе до даљег Градски штаб обавештава грађане Ужица да Градска пијаца од понедељка, 30. марта престаје са радом.
Градски штаб апелује да се грађани строго придржавају прописаних мера и поштују право свакога на здравље и безбедност у условима смртоносног вируса. Неодговорним понашањем угрожава се не само сопствена, већ и безбедност других.

ГРАДСКИ ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

Comments

comments

Povezani tekstovi

1 komentar

Vlade Kremić 28. март 2020. - 23:15

Pametni ko dva luda

ponovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.