početak GRADSKAINFO VASKRŠNJI PRODAJNI ŠTAND NA TRGU

VASKRŠNJI PRODAJNI ŠTAND NA TRGU

od nedelja
873 pregleda
Jedan od štandova

Jedan od štandova

VASKRŠNJI PRODAJNI ŠTAND NA TRGU

Podelimo radost Vaskrsa

Udruženje invalida cerebralne i dečije paralize i Udruženje distrofičara Zlatiborskog okruga Užice i ove godine, šesti put za redom, u okviru Vaskršnjih praznika, organizuju tradicionalni „Vaskršnji prodajni štand“.
Na štandu koji će se nalaziti na Gradskom trgu (kod „AIK“ banke) biće izložene rukotvorine, dekorativni i upotrebni predmeti ručne izrade inspirisani Vaskršnjim praznicima, nastali u okviru „Kreativne radionice“ članova ovih udruženja.
Predmete nastali u okviru ove radionice pravile su upravo osobe sa invaliditetom i oni doprinose njihovom osnaživanju, ispoljavanju kreativnosti, a prihod od prodaje predmeta sa prodajnog štanda namenjen je takođe unapređenju položaja članova ovih udruženja.
“S obzirom na loše vreme, mi smo zadovoljni prodajom. Naši proizvodi su iz Jagodine, prodajemo lizalice, bombone, liciderska srca i slatkiše. Želimo da ovom manifestacijom sačuvamo tradiciju od zaborava”, rekla je ispred štanda “Zlatne ruke”, Zorica Petrović.
Štand će na tgu biti od četvrtka 09. do subote 11. marta 2015, u periodu od 11 do 16 časova, te stoga pozivamo sve sugrađane da nas posete, pronadju simboličan unikatni poklon za svoje najdraže i da zajedno sa nama i našim volonterima podele radost predstojećeg Vaskrsa.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.