početak EKONOMIJA Vi ste na potezu!

Vi ste na potezu!

od nedelja
637 pregleda

Dođite na STIHL takmičarski karavan u Užicu!

“Vi ste na potezu!”

 

Užice // Parking ispred autobuske stanice,

Bulevar Mihajla Pupina 1

Subota 27. septembar // 12:00 – 18:00 časova

 

 

10608335_714875531918316_2619324906140688065_o

U subotu, 27. septembra, na parkingu ispred autobuske stanice u Užicu, sa početkom u 12:00 časova, održaće se STIHL takmičarski karavan.

STIHL takmičarski karavan je nesvakidašnje takmičenje koje svakom ljubitelju sporta, igre i zabave pruža priliku da u jednoj od dve takmičarske kategorije testira sopstvenu snagu i spretnost. Svi posetioci mogu odabrati STIHL motornu testeru ili STIHL benzinski duvač i pokazati svoju spretnost, snagu i brzinu u sečenju STIHL debla ili vođenju loptice kroz STIHL lavirint.

 

U potrazi za najboljima STIHL takmičarski karavan putuje kroz 10 gradova Srbije i Crne Gore. Krenuvši iz Novog Bečeja, pa preko Kučeva, Osečine, Leskovca, Bijelog Polja, Mrčajevaca i Šapca, dolazi u Užice i nastavlja put u još 2 grada Srbije i Crne Gore. Najuspešnije takmičare očekuju vredne nagradeSTIHL motorna testera ili STIHL benzinski duvač, u zavisnosti od toga u kojoj su se kategoriji takmičari nadmetali. I drugi učesnici karavana osvojiće zanimljive STIHL nagrade.

 

STIHL UZICE

STIHL takmičarski karavan ovim putem poziva sve zainteresovane da u subotu, 27. septembra, pokažu koliko su vešti, jaki, brzi i spretni. Prijave za učešće su na licu mesta na dan takmičenja, od 12:00 časova i trajaće tokom celog dana.

Pravi izazovi i nezaboravno iskustvo očekuju sve koji žele da pokažu svoju snagu i snalažljivost!

Vi ste na potezu!

O kompaniji:

STIHL je svetski lider u proizvodnji i prodaji motornih testera. STIHL kompanija je osnovana 1926. godine a danas zapošljava oko 12 000 radnika, u više od 160 zemalja sveta. 400 inženjera svakodnevno radi na nalaženju novih rešenja kako bi STIHL ostao brend broj 1 kada su motorne testere u pitanju. 2013. godine počela je sa radom kompanija STIHL doo-predstavništvo STIHLa za Srbiju i Crnu Goru.

STIHL Srbija i Crna Gora je 33. predstavništvo ove nemačke kompanije u svetu, a prvo u regionu.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.