početak AKTUELNO VRTIĆ ZEKA

VRTIĆ ZEKA

od nedelja
1,4K pregleda

DSC_1548

ДЕЧИЈИ ВРТИЋ ЗЕКА

Вредни малишани и васпитачице

За добро функционисање детета у вртићу и ван њега важна је добра комуникација, као и разумевање детета и његових потреба. Васпитачи су организатори, водитељи и ствараоци напредног окружења.

Поред свакодневних активности на раду, васпитању малишана васпитачице старије групе Дечијег вртића „Зека“ Ужице, Светлана Вукомановић и Славица Зечевић, негују и партнерски однос са родитељима. Зато су 3. марта 2015.г. организовале приредбу са интересантним програмом у којој су малишани глумили, певали, рецитовали, играли.

DSC_1547

Сви су активно учествовали: васпитачице су радиле, вежбале са децом, која су нестрпљиво ишчекивала када ће показати своје потенцијале. Родитељи су помогли креирањем и израдом маски за представу „Непослушно маче“; уложен је заједнички труд и заједничким ангажовањем изведен је кратак програм у коме су сви уживали. Поред драматизације, девојчице и дечаци извели су рецитале „Као мама“ и „Причамо о вама“, а у сусрет Осмом марту певали су „Мама, мама, волимо те“. Задовољни својим представљањем за крај су одиграли „Кад си срећан“.

DSC_1546

Родитељи су могли да на другачији начин процене напредак и боље сагледају дечији интелектуални, социјални и емоционални развој.

Понашање деце и добре реакције родитеља показују да васпитачице Цеца и Славица доприносе побољшању стваралачких способности најмлађих. Родитељи су са пажњом, похвалом и подршком поздравили учеснике великим аплаузима и широким осмесима.

Мирјана Радовановић Пејовић

DSC_1549

DSC_1552

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.