početak AKTUELNO ZAR VI STVARNO MISLITE DA ĆE SE ONI SAMI SKLONITI?

ZAR VI STVARNO MISLITE DA ĆE SE ONI SAMI SKLONITI?

od nedelja
520 pregleda

partija

Drage Užičanke i Užičani,
koristim priliku da prokomentarišem par rečenica koje sam razmenio juče na štandu Užice za promene na trgu sa komšijkom, Užičankom u najboljim godinama.
Kaže ona meni, prilično besna: Zar još imaš snage da se baviš politikom i preganjaš sa ovim budalama po partijama? Ja sam se potpuno izolovala i neću izlaziti na izbore, jer mi se od svih ovih partija povraća.. Svašta je još rekla, psujući, ali to nije za javnost…
Jasno mi je bilo šta mi je htela da kaže, jer i sam od 2004. godine nisam izlazio na izbore, jer su sve partije iste. Međutim, iako sam bio u samoizolaciji 12 godina, zaista više nisam imao živaca da gledam raznu fukaru, pristiglu bog sveti zna odakle, kako se mresti po gradskim funkcijama i nemilice troši naš novac, koji nam silom uzimaju.
Zato sam je samo jedno pitao: Zar ti stvarno misliš da će se oni sami skloniti?
Dakle, stvari stoje prosto, nama se od njih povraća, povukli smo se u sopstvene mikrosvetove, ali uredno svakog meseca plaćamo porez, tako da politčka fukara ima idealnu situaciju – troši naše pare kako im se navrne, a nema nikoga da im podvikne – alo, momci?!
Ja više neću da budem ta ćuteća većina, hoću da znam kako banda troši moje pare i da ih, ako je ikako moguće, u tome sprečim, e zato sam i bio osnivač ove grupe građana. I znam da se potuljeno smejulje, kako ovi na vlasti, tako i ovi u opoziciji, jer još uvek misle da nećemo skupiti dovoljan broj potpisa.
E, ima da skupimo. Od vas zavisi, dragi moji Užičani i Užičanke.
Nemate razloga da se plašite, dosta je bilo partijskog terora. Ima sami da odlučujemo o novcu koji svaki mesec uplaćujemo u budžet. Dođite i potpišite, to je početak. A kraj? Ko zna, sve je moguće, ali ćemo uvek imati na umu ko nas je kandidovao za odbornike i kome ćemo polagati račune. NAS NISU KANDIDOVALE PARTIJE! NITI ĆE!

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.