početak GRADSKA 20 минута 200 метара од куће

20 минута 200 метара од куће

od nedelja
1,1K pregleda

Градски штаб за ванредне ситуације обавештава грађане да је промењено време у коме грађани старији од 65 година могу да купе намирнице. Уместо у недељу, као што је до сада био случај, продавнице ће бити отворене у суботу од 4 до 7 часова, а старији суграђани ће због куповине намирница моћи да напусте своје домове од 3 до 8 часова ујутру.
Промењена су и правила у вези са извођењем кућних љубимаца. Власници их од сада могу изводити свакога дана у периоду између 23 часа до 1 ујутру, и у недељу од 8 до 10 часова ујутру. Кућног љубимца може извести само једна особа, у трајању од 20 минута, и то не даље од 200 метара од адресе пријављеног пребивалишта.
Кризни штаб Републике Србије је одлучио да на сахранама у Републици Србији, у периоду трајања ванредног стања, може бити присутно највише десет особа, које морају поштовати међусобну раздаљину од два метра.
Градски штаб поново указује на потребу да се поштују усвојене мере, пошто је смањивање непотребних контаката и боравка ван куће на најмању могућу меру једини начин да се сузбије епидемија ове опаке заразе.

ГРАДСКИ ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.