početak AKTUELNO АГЕНЦИЈА ЕРЦОВ ЈАВЉА:

АГЕНЦИЈА ЕРЦОВ ЈАВЉА:

od nedelja
898 pregleda

Стекао станарско право у Градској кући

– После скоро три деценије боравка у ужичкој Градској кући, Видоју Дрндаревићу, заменику градоначелника, остварио се дечачки сан – стекао је станарско право у њој. Дрндаревић се у Градску кућу уселио још деведесетих година прошлог века и успео да испрати многе станаре који су повремено боравили –

VIDOJE DRNDAREVIC

– Већ пуних тридесет година сам скоро стални станар Градске куће, делим са њом добро и зло – прича заменик градоначелника. – Пре двадесет година од општине сам добио кадровски стан, а сада добијам и станарско право у Градској кући. Шта више у животу може пожелети један тако обичан и надасве скроман градски функционер? Све ово време Градска кућа и ја смо једно другом давали све што смо могли. Видите да сам се потрудио да је окречимо, поставили смо чак и саксије са цвећем на прозорима, како би истакли њену јединствену лепоту. Трудио сам се да је што мање коштам, да шпарам на дневницама, да примам скромну плату, која је тренутно тек 130 хиљада динара, али све је то небитно пред усхићењем које осећам, јер сам, захваљујући дугогодишњем боравку и прегалаштву, остаo у нераскидивој вези са овом институцијом – једва задржавајући сузе прича ганути Дрндаревић.

Он признаје да боравак у Градској кући није увек био лак, али и да су га тужни моменти научили да схвати колико је повлашћен што је вечити станар Градске куће.

-За ово време откад сам ја ту, кроз Градску кућу су прошли многи станари, моји коалицони партнери. Долазили су и одлазили, а Градска кућа и ја у њој смо увек били ту, са радошћу смо их дочекивали, са тугом испраћали. Из ове перспективе не могу никога посебно да издвојим, јер сви коалицони партнери су као моја деца, сви су ми подједнако драги- објашњава за агенцију Ерцов Дрндаревић.

Бојан Савић

Comments

comments

Povezani tekstovi

2 više komentara

Andrej 11. октобар 2014. - 05:45

Bravo . . .

ponovi
CHICHI 20. децембар 2014. - 19:51

Bravo Bojane!Doticnom niko ne moze NISTA!! Ali dragi zemljaci,vi ste ga birali ! 20.12.2014 je jos tu,ni Gasic mu nije nista mogao.Priznao je, da nije kriv sto su bakterijice u vodici za pice.Jos je vaznije je, V.D. ima vodju koji ga stiti!
Zao mi je sto ima tako malu platu,(ha,haa),te umalo da zaboravim,kako je negde u prolece 2013 sa svojim “vecitim”povecavao plate funkcionerima po 100 e!
Naivni Milosevic, potpisao i na kraju sisao sa bine!

No da se posluzim onom brace Crnogoraca:nicija svijeca,ne gori do vjeka !

ponovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.