početak GRADSKA Александра Рогић најбоља

Александра Рогић најбоља

od nedelja
738 pregleda

karate-uzicki-pobednik-2

КАРАТЕ КЛУБ УЖИЦЕ
Традиционални, девети по реду, карате турнир “Ужички победник 2016” одржан је у недељу 06.новембра у Хали спортова “Велики парк” у Ужицу, у организацији Карате клуба “УЖИЦЕ”.
На такмичењу су учествовали спортисти из 31 клуба са 361 наступом. Свеукупни победник је КК “ЈУНИОР” из Крагујевца, са освојене 62 медаље, а друго место је заузела екипа домаћина са освојених 45 медаља, од чега 18 златних, 11 сребрних и 16 бронзаних. Треће место заузела је екипа “ОМЛАДИНАЦ” Бајина Башта, а четврто „ГУЧЕВО“ Бања Ковиљача.
У сениорској конкуренцији, у борбама, мушкарци, прво и друго место заузели су такмичари КК “ЗАСТАВЕ” из Крагујевца, Стефан Стевановић и Стојановић Ненад, док је бронзану медаљу освојио Василије Милошевић из”014″ Ваљево.

karate-uzicki-pobednik-3

Код девојака најбоља је била Наташа Влаховић из КК „УЖИЦЕ“, која је у финалу савладала Јовану Марковић из „014“ Ваљево. Треће место освојила је Невена Николић из КК „УЖИЦЕ“.
За најуспешније младе такмичаре проглашени су Александра Рогић из КК „УЖИЦЕ“ и Никола Максимовић из КК „ГУЧЕВО“. Најуспешнији у кадетској и јуниорској конкуренцији је Никола Маслак из „ЈУНИОР“-а.

karate-uzicki-pobednik
Код јуниора до 75 кг, прво место заузео је Жељко Јовановић, док је код кадета до 63 кг злато освојио Василије Негић, обојица чланови КК „УЖИЦЕ“.
Турнир је протекао у фер и спортској атмосфери. Мислим да су сви учесници и гледаоци били задовољни организацијом и квалитетом турнира. Следеће године је десети, јубиларни турнир, па ћемо се потрудити да будемо још бољи – рекао је тренер Живан Ршумовић.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.