početak GRADSKA Антићу повеља Града Ужица

Антићу повеља Града Ужица

od nedelja
813 pregleda

Ужице, 21. септембар: Чланови Градског већа су на данашњој седници одлучили да признања града Ужица ове године добије 17 грађана и удружења. Повеља града, за заслуге и дела која доприносе укупном развоју Града, доделиће се на Свечаној седници, Радомиру Антићу, фудбалском тренеру, др Милораду Мирковићу, специјалисти интерне медицине, Радомиру Верговићу, академском сликару и Милији Божовићу, генералном директору Ваљаонице бакра Севојно. Плакету за резултате остварене у дужем временском периоду добили су Радован Поповић, новинар, Петрашин Друловић, синдикални активиста, Драган Лазић, власник пекаре “Шуљага”, Милош Зарић, атлетичар, Велимир Тошанић,уметник, и КУД “Севојно”. За изузетне резултате у раду, Награде града додељене су Милошу Ђерићу, пољопривредном произвођачу, Предрагу Бакићу, секретару Удружења инвалида церебралне и дечије парализе Ужице, Андреју Ковачевићу, ученику ужичке Гимназије, Драгану Р. Филиповићу, писцу, Саветовалишту за жене оболеле од рака дојке ”Јефимија”, Јелени Божовић, новинару и Весни Димитријевић, наставници физике у Првој основној школи.

Веће је предложило Зорана Стаматовића за директора Народног позоришта, затим замену једног члана Савета за здравље и образовало Комисију за давање мишљења о називима улица и тргова. За чланове Комисије именовани су Петар Благојевић, Будимир Вујовић, Маријана Зорзић Петровић, Илија Мисаиловић и Бранко Поповић,

Прихваћене су информације о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма јавних и јавно комуналних предузећа у првих шест месеци ове године, извештаји независног ревизора о финансијским извештајима “Дубоког” и “Нискоградње” за прошлу годину и утврђен је предлог одлуке која се односи на успостављање система енергетског менаџмента у Ужицу.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.