početak DRUŠTVO „Асови за децу“ играли у Ужицу

„Асови за децу“ играли у Ужицу

od nedelja
762 pregleda

ХУМАНИТАРНА УТАКМИЦА
На Градском стадиону у Ужицу вечерас, 15. априла 2017. године одиграна је хуманитарна утакмица „Асови за децу“, који су организовали познати хуманисти Јован Симић и наш Ужичанин Зоран Миловановић, EXIT фондација, Град Ужице и хуманитарна организација „Родитељ“ из Ужица.


Јак пљусак није спречио велике српске фудбалске звезде, предвођене тренерима Радованом Ћурчићем и Милованом Рајевцем, да пред око 1.500 – 2.000 гледалаца одиграју утакмицу. Уз Љубинка Друловића, Дамира Кахримана, Филипа Касалицу, Зорана Његуша и многе друге, играли су глумац Ненад Окановић и фри стајл фудбалер Никола Милошевић.


Организатор Јован Симић је рекао да ће новац бити намењен за куповину ултразвучног апарата за Регионални центар за вештачку и вантелесну оплодњу у Ужицу.
– Ово је још један леп догађај коме сам се радо одазвао, а и пре седам месеци сам овде у Ужицу учествовао у сличном догађају. Драго ми је да се доста бивших играча одазвало овој утакмици. Надам се да ћемо скупити потребан новац – рекао је Ћурчић.
– Част ми је да будем део ове екипе и да помогнем ужичкој болници. Резултат није битан, сви ћемо победити – рекао је Милован Рајевац.

З. Г.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.