početak GRADSKAINFO Биоктош планира да купи аутомобил од 1,9 милиона динара

Биоктош планира да купи аутомобил од 1,9 милиона динара

od nedelja
573 pregleda

milovan ristanovićСамостални одборник Милован Ристановић је на последњој седници Скупштине града, приликом ребаланса буџета ЈКП „Биоктош“, реаговао на одлуку да се том предузећу одобри куповина новог аутомобила од 1,9 милиона динара или 15.000 евра.
– Сада када су плате и пензије смањене, неко се дрзнуо да купује нов аутомобил. Као човек и одборник се залажем да се у ово време у јавним предузећима и установама, као и у локалној самоуправи, заустави куповина службених аутомобила, смањењу вожњи службеним аутомобилима и стоп репрезентацијама. Јавна предузећа и локална самоуправа морају да постану сервис грађана. Такође, треба зауставити и мегаломанско попуњавање рупа у буџету продавањем јавне својине и узимањем новца од компанија, предузећа, као што је то био случај са предузећем „Квиско“, коме је на име депозита одузето око 62.000 евра и тиме попуњен део буџета. Опцију коју сам прихватио за следеће изборе – Група грађана „Ужице за промене“ и за коју ћу се залагати, јер сматрам да се годишње може уштедети милион евра – рекао је Ристановић.

mirjana radivojčević

САОПШТЕЊЕ БИОКТОША
Програмом пословања за 2016. годину (који је скупштина усвојила у децембру 2015. године) ЈКП „Биоктош“ је предвидео куповину једног возила.Јавна набавка није спроведена и за сада није у плану та куповина.
директор
Мирјана Радивојчевић,
дипл.инж.пољ.

З. Г.

Comments

comments

Povezani tekstovi

1 komentar

vlade 14. април 2016. - 20:37

treba im za svadbe

ponovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.