početak KULTURA Bioskop Art i Užička nedelja nagrađuju

Bioskop Art i Užička nedelja nagrađuju

od nedelja
864 pregleda

Fast-and-Furious-7-Pic

Delimo po dve besplatne karte za sledeće projekcije:

subota, 11.04. u 18h – Zašto nisam pojeo svog tatu
ponedeljak, 13.04. u 20h – Najduže putovanje
utorak, 14.04. u 21h – Ničije dete
sreda, 15.04. u 22.15h – Paklene ulice 7
četvrtak, 16.04. u 19h – Asterix

Napišite komentar na našem sajtu i navedite za koji film želite karte.

Najsrećniji osvajaju besplatne ulaznice!

image-0001

 

 

NAJDUŽE PUTOVANjE/ The Longest Ride

Dužina trajanja: 139 min Žanr: drama, romantični/ljubavni Glavne uloge: Britt Robertson, Scott Eastwood, Alan Alda, Jack Huston Režiser: George Tillman Jr.

Film za sve generacije, koji govori o dve isprepletene ljubavne priče, istražuje izazove i beskrajne blagodeti večne ljubavi.
Film Najduže putovanje, zasnovan na romanu izvenrednog pripovedača Nikolasa Sparksa, bazira se na isprepletenoj ljubavnoj vezi između Luka, bivšeg rodeo šampiona, kome se ponovo vratila želja da se bavi time, i Sofije, studentkinje, koja treba da počne da se bavi poslom iz snova u umetničkom svetu Njujorka. Dok različiti putevi i ideali stavljaju njihovu vezu na probu, Sofija i Luk se neočekivano zbliže sa Irom, koji će im izmeniti život, a čija sećanja na dugogodišnju ljubav prema svojoj voljenoj ženi duboko inspirišu mlade parove.

 

ZAŠTO (NI)SAM POJEO SVOG TATU
Žanr: animirani, avantura, sinhronizovan, 3D Trajanje: 100 minuta
Radnja filma je nastala na osnovu engleskog romana “Evolution Man”, a prikazuje borbu male grupe primata u severnoj Africi dok pokušavaju da drže korak ispred majke prirode. Grupa praistorijskih ljudi ima mnogo istih briga koje imamo danas: pronalaženje savršene pećine za celu porodicu (nadajmo se bez medveda), čuvanje uspešnog braka i pokušaj da se sastavi kraj sa krajem u ekonomiji koja je u nestajanju kada “Tata” slučajno zapali obližnju šumu.

 

 

PAKLENE ULICE 7/ Furious 7
Dužina trajanja:137 min Žanr: akcija, krimi
Glavne uloge: Vin Diesel, Paul Walker, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Ludacris, Dwayne Johnson, Jason Statham Režiser: James Wan
Džejms Van režira ovo poglavlje izuzetno uspešnog serijala koje će vratiti omiljene nam glumce: Mišel Rodrigez, Džordanu Bruster, Tajrisa Gibsona, Krisa „Ludakrisa“ Bridžisa, Elsu Pataki i Lukasa Bleka. Njima će se pridružiti i internacionalne akcione zvezde koje uključuju: Džejsona Stetama, Džimana Hansua, Tonija Džaa, Rondu Rusi, Natali Emanuel i Kurta Rasela.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=ttSAL0YOPnE

NIČIJE DETE
Žanr: domaći film, drama Trajanje: 95 minuta
Glumci: Denis Murić, Pavle Čemerikić, Isidora Janković, Miloš Timotijević Režija: Vuk Ršumović
Iako su medicinske prognoze loše, vaspitač Ilke na svaki način pokušava da pomogne dečaku. Prvi znaci napretka su vidljivi kada se Haris veže za drugog dečaka iz sirotišta, Žiku (15). Ali otac dolazi po Žiku i on mora da napusti dom, i Haris ponovo ostaje sam. Dok čeka Žiku da ispuni svoje obećanje i vrati se po njega, Haris izgovara prve reči. Nedugo zatim, polazi u školu, i dodatno se socijalizuje. Nakon što ga je otac oterao od kuće, Žika se vraća. Ali više ništa nije kao pre. Žika više ne može da se vrati u dom. Nesposoban da se nosi sa novonastalom situacijom, Žika se ubija. 1992. godina je. U Bosni i Hercegovini besni rat. U dom stiže pismo od lokalnih bosanskih vlasti kojim se zahteva Harisov brzi povratak. Ilke pokušava da zadrži Harisa. Krije ga kod sebe kući, ali policija ga pronalazi i šalje nazad u Bosnu. Po povratku u Bosnu, Haris nema gde da ode. Dok luta besciljno, nailazi na grupu vojnika koja ga vodi sa sobom. Dobija i pušku i odlazi u borbu. Jedne noći, posle krvave bitke, Haris, po prvi put u svom životu, donosi odluku. Ostavlja pušku, i odlazi nazad na planinu na kojoj je nađen. Odlazi sve dalje i dalje od rata i haosa. Konačno, dolazi do potoka i ogleda se u njemu. Vadi kliker koji je poneo sa sobom, okreće ga ka nebu i gleda kroz njega… Film “Ničije dete” baziran je na istinitoj priči.

Comments

comments

Povezani tekstovi

3 više komentara

TIJANA CVIJOVIC 9. априла 2015. - 17:17

Volela bih da dobijem karte za Paklene ulice. Veliki pozdrav.

ponovi
ivan 9. априла 2015. - 17:22

Karte za paklene ulice 7

ponovi
Borica Jovanovic 13. априла 2015. - 20:24

utorak, 14.04. u 21h – Ničije dete

ponovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.