početak GRADSKA Грејање није поскупело!

Грејање није поскупело!

od nedelja
484 pregleda

GRADSKO-VECE

НЕЋЕ ДА МОЖЕ
Градско веће града Ужица обавештава јавност да није тачна информација коју ових дана преносе поједини медији да је у нашем граду дошло до измена цена топлотне енергије, односно до повећања цена грејања за грађане.
Поступајући у складу са Уредбом о утврђивању методологије за одређивање цене снабдевања крајњег купца топлотном енергијом, коју је предложило Министарство рударства и енергетика на основу Уредбе о новом начину обрачуна, а којом се тежи уједначавању цена грејања за привреду и грађане, Градско веће је на седници одржаној 24.септембра ове године разматрало предлоге цена које је доставило ЈКП „Градска топлана“.
Закључено је да је неопходно, пре доношења одлуке о сагласности на цену топлотне енергије, да ЈКП „Градска топлана“ достави комплетну и квалитетну анализу која ће обухватити више аспеката, посебно преглед цена топлотне енергије у окружењу и појашњење повећања фиксног дела цене за грађане са свим елементима који чине фиксни део.
Тек након свеобухватног сагледавања релевантних информација, Градско веће ће одлучивати о овом питању у складу са законском реггулативом.
Најважније је да грађани у овом тренутку имају информацију да цене грејања нису повећане и да ће се учинити све да се заштити интерес грађана.

Градско веће Града Ужица

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.