početak KULTURA HILLSUP U GKC-U

HILLSUP U GKC-U

od nedelja
623 pregleda

HILLSUP

Загревање за Хилс Ап у Градском културном центру

-У петак 17. јула у ужичком Градском културном центру, у оквиру промоције музичког фестивала ХилсАп, биће одржана журка, на којој ће наступити Марко Јанковић са својим бендом, група Никад спремни и ди џеј Пит Харст. Поред добре музике, организатори фестивала су за то вече спремили и промотивне цене улазница за фестивал, па ће гости ГКЦ имати прилику да добију две карте по цени једне.
Сви ови музичари наступиће и на тродневном ХиллсАп фестивалу који се одржава на Златибору у периоду 23-25 јула. Поред њих своје место на бини заузеће легенде српског рокенрола: Ју група и Партибрејкерс. Наступ су потврдили и, сад већ ветерани, Ритам нереда, Освајачи, Блажа и кљунови, као и тренутно најактуелнији бендови млађе генерације, САРС, Артан Лили, Ничим изазван, Рок у поноћ и многи други. Организатори ХилсАпа су, поред рокенрола, обезбедили разноврстан музички програм па ће на фестивалу наступити и реп икона Шкабо, а публику ће до раних јутарњих часова забављати ди џејеви, предвођени Марком Настићем и ди џеј Аћимом.
Поред музичког дела, ХиллсАп и ове године својим посетиоцима пружа бројне адреналинске садржаје па ће, они храбрији, имати прилику да уживају у лету балоном, вожњи зип лајном, планинском оријентирингу, а биће одржан и турнир у баскету. Први пут на Златибору биће организована и дневна пена парти на којој ће музику пуштати локални ди џејеви Бјанка и Цвеле.
Организатори фестивала позивају све заинтересоване за волонтирање да им се јаве и узму учешћа у организацији фестивала. Све информације о фестивалу можете пронаћи на њиховој фејсбук страници, а волонтери се могу пријавити и на мејл info@hillsup.org.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.