početak GRADSKAINFO Када тада повија дете

Када тада повија дете

od nedelja
451 pregleda

УДРУЖЕЊЕ РОДИТЕЉ
Удружење ,,Родитељ“ Ужице већ скоро деценију сарађује са свим службама Дечијег диспанзера Дома здравља. У суботу, 18. новембра у подне, било је лепо видети пун хол саветовалишта где су многи учесници и других акција Удружења, попут: Недеље дојења, Пузијаде, Пилатеса за труднице, прегледа ауто-седишта, бројних едукативних трибина и хуманитарних акција.


,,Такмичење тата у брзом повијању беба организовали смо поводом Светског Дана детета, рекла је испред Удружења Родитељ Сања Јечменица. Пријавио се велики број тата – један је повијао близанце, тројица повијају своје треће дете, а имали смо и ревијални део где се чак седморо старије браће и сестара окушало у истом задатку.“
Деца су добила беџеве за супер сестру и брата, као и карте за клизалиште, а тате су добиле бесплатни ваучер за незаборавни доживљај летења са Аеро клубом Ужице, месечне и дневне улазнице за градски базен, захваљујући предузећу Велики парк, књиге дар књижаре Вулкан, беџеве за нај тату итд. Сви малишани су од фирме Форма ВС добили лепе поклоне из богатог асортимана који се може наћи и у Имагу.
Обзиром да смо ми мала, патријархална средина где се многи који помажу стиде да то јавно и покажу-велико БРАВО за ове тате-лафове који су се данас дружили са нама и доказали да су спретни скоро као и маме.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.