početak GRADSKAINFO Коалиција Здрава Србија – Боља Србија сутра предаје листу за републичке изборе

Коалиција Здрава Србија – Боља Србија сутра предаје листу за републичке изборе

od Redakcija nedelje
928 pregleda

Чајетина, 20.5.2020 – Коалиција Здраве Србије Милана Стаматовића, председник општине Чајетина и Боље Србије Драгана Јовановића, председникa Скупштине општине Топола прeдаће сутра (четвртак), 21. маја, у 11 сати, изборну листу за посланике у Народној скупштини Србије, под називом „Милан Стаматовић – Здраво да победи – Драган Јовановић – Боља Србија – Здрава Србија“.

Подршку овој листи дало је више од 11.000 грађана Србије, а за кандидате коалиције изабрани су способни и успешни људи, чији су резултати показали да умеју да воде своје локалне средине и који ће знати да своја искуства пренесу и на републички ниво. У самом врху изборне листе Здраве Србије и Боље Србије налазе се Верко Стевановић, актуелни посланик у републичкој скупштини и дугогодишњи градоначелник Крагујевца, Миладин Шеварлић, професор Пољопривредног факултета у Београду и посланик у актуелном парламенту, Бошко Ђуровски, бивши фудбалер Црвене звезде и репрезентативац Југославије, и Даниела Војиновић, председница италијанско-српске привредне коморе.

Под слоганом „Здраво да победи“ коалициони партнери ће се борити за Србију, њене грађане, културу, веру и нацију, уверени да њихови резултати говоре више од речи.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.