početak NAJNOVIJE LDP Užice osuđuje naprednjačko poimanje politike

LDP Užice osuđuje naprednjačko poimanje politike

od nedelja
853 pregleda

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST: ZAMAJAVANJE UŽIČANA
Ćutanje o razlozima ostavke (smene) zamenika gradonačelnika, Nemanje Nešića je nedopustivo. Nedopustiva je i najava o postavljanju na neku narednu funkciju.
“Danima prisutna čaršijska nagađanja o ostavci, tj. smeni zamenika gradonačelnika, epilog su dobila 06.09.2017. na skupštinskom zasedanju, čitanjem teksta podnete ostavke gospodina Nešića. Nedolaskom na sednicu kao i uskraćivanjem bilo kakve rasprave na tu temu, sam gospodin Nešić je pokazao i svoj lični, kao i odnos SNS-a prema svim odbornicima, kao predstavnicima građana Užica. Podnošenje ostavke predsedniku skupštine, a ne skupštini koja ga je izabrala, kao i ne navođenje ni jednog razloga te odluke, je nedopustiv odnos prema Užičanima. Mi u LDP-u, međutim, nismo iznenađeni takvim, po nama, bahatim ponašanjem aktuelne vlasti. Višemesečno medijsko najavljivanje personalnih promena u našam gradu, kao i uvek ranije, i ovog puta su samo zamajavanje naših sugrađana. Užičani imaju iskustvo sa ostavkom bivšeg gradonačelnika Saše Miloševića, posle koje je više članova njegove familije, a i on lično postavljen na rukovodeće položaje po raznim državnim preduzećima. Tako se i sada najavljuje nova funkcija za gospodina Nešića. Takvo ponašanje je nedopustivo i to građani Užica nisu zaslužili. Pet godina naprednjačke vlasti u Užicu, bez ikakvih vidljivih rezultata, tj. apsolutni nedostatak znanja i bilo kakve vizije, ponovo se pokušava amortizovati nekim personalnim prekombinovanjem”, rekao je Đorđe Milićević, menadžer Užičkog LDP-a.
LDP Užice smatra da su na ovaj način, Gradonačelnik Petković, I ostali nosioci vlasti u Gradu, samo priznali svoju nesposobnost.

Menadžer GrO LDP Užice Milićević Đorđe

Užice, 06.09.2017. god.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.