početak GRADSKA Луна парк „Обилић“ донирао 100.000 динара

Луна парк „Обилић“ донирао 100.000 динара

od nedelja
1,3K pregleda

luna park obilić
Луна Парк „Обилић“ из Београда, који ових дана борави у Ужицу, доделио је донацију од 100.000 динара. Тим поводом један од власника, Драган Лукић, био је гост заменика градоначелника Видоја Дрндаревића.
– Лично сма везан за овај град, јер у њему као да сам одрастао. У Ужице долазимо годинама и сваке године одвојимо известан део новца за донацију ужичкој деци. То је традиција још од мог дедe, од 1923. године, а потом се пренело на мог оца, а сада је настављамо мој брат и ја – казао је Драган Лукић и додао да су по основним школама поделили 100 жетона за децу без родитеља.
Заменик градоначелника Видоје Дрндаревић захвалио се Лукићу и рекао да ће донација од 100.000 динара, коју је дао луна парк „Обилић“, бити уплаћена у буџет града, а затим подељена за социјално најугорженије.
– Луна парк плаћа своје обавезе према граду у укупном износу од 280.000 динара за месец дана. Поред тога, нашли су за сходно да од своје зараде уплате 100.000 динара у хуманитарне сврхе. Новац ће сигурно отићи у социјално угрожене породице – рекао је Дрндаревић.
Луна парк ће у нашем граду боравити до 16. октобра.

З. Г.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.