početak GRADSKA Луна парк „Обилић“ донирао 100.000 динара

Луна парк „Обилић“ донирао 100.000 динара

od Užička Nedelja
1k pregleda

luna park obilić
Луна Парк „Обилић“ из Београда, који ових дана борави у Ужицу, доделио је донацију од 100.000 динара. Тим поводом један од власника, Драган Лукић, био је гост заменика градоначелника Видоја Дрндаревића.
– Лично сма везан за овај град, јер у њему као да сам одрастао. У Ужице долазимо годинама и сваке године одвојимо известан део новца за донацију ужичкој деци. То је традиција још од мог дедe, од 1923. године, а потом се пренело на мог оца, а сада је настављамо мој брат и ја – казао је Драган Лукић и додао да су по основним школама поделили 100 жетона за децу без родитеља.
Заменик градоначелника Видоје Дрндаревић захвалио се Лукићу и рекао да ће донација од 100.000 динара, коју је дао луна парк „Обилић“, бити уплаћена у буџет града, а затим подељена за социјално најугорженије.
– Луна парк плаћа своје обавезе према граду у укупном износу од 280.000 динара за месец дана. Поред тога, нашли су за сходно да од своје зараде уплате 100.000 динара у хуманитарне сврхе. Новац ће сигурно отићи у социјално угрожене породице – рекао је Дрндаревић.
Луна парк ће у нашем граду боравити до 16. октобра.

З. Г.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.