početak GRADSKAINFO Милош Вујић прешао код Стефановића

Милош Вујић прешао код Стефановића

od nedelja
732 pregleda

miloš vujić

Одборник ДС у Ужицу, Милош Вујић, саопштио је да је напустио странку и да ће од сада у Скупштини града представљати Покрет левице Србије Борка Стефановића. Он је рекао да је већ дуже размишљао да ли да напусти ДС и пређе код Стефановића, а како каже, одлуку је донео, јер Демократска странка није успела да реши своје унутрашње проблеме.
– Дуги низ година уназад Демократска странка није успела да се идеолошки профилише у овом времену и да понуди политичка решења. како би на политичкој сцени опстала и била озбиљна опозиција и конкуренција Српској напредној странци. Како се то није десило и како већ дуже време одбија да се реформише, а одбила је и неке програмске платформе које су предлагали и народни посланици Борис Стефановић и Иван Јовановић, одлучио сам да напустим Демократску странку – рекао је Вујић.
Вујић је најавио да ће му се придружити сигурно још пет до седам одборника из ДС-а и других странака и да ће половином јануара формирати свој одборнички клуб.
– Не бих откривао сада имена тих људи, јер ће се сигурно на њих вршити притисци, а ко су они, сазнаће се у другој половини јануара – рекао је Вујић.
Он се захвалио Демократској странци на шест година конкретне сарадње и пожелео све најбоље у наредном изборном циклусу.
– Демократска странка мора да схвати да Србија није Врачар, Стари град или Твитер и да морају пуно да се потруде, првенствено метафорички, да прво убију тог Вучића у себи, па онда и да га руше са власти, јер превише има бахатих и корумпираних функционера, који представљају и компромитују углед Демократске странке у јавности – закључио је Вујић и додао да ће он бити повереник партије за формирање одбора у Ужицу.

З. Г.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.