Непромишљени поступци градске власти

- Зашто власт прибегава трговачким триковима и исказује цену без ПДВ-а доводећи грађане у заблуду јер га грађани ионако морају платити? -

ГРАДСКА ОРГАНИЗАЦИЈА СРПСКОГ ПОКРЕТА ДВЕРИ УЖИЦЕ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Јуче смо били сведоци још једног непромишљеног чина чланова градског већа који су прихватили захтев Градске Топлане и дозволили да се цена грејања увећа за 11,1% при чему ће то додатно оптеретити породични буџет грађана.
Усвојена је нова цена коју је предложила ЈКП Градска Топлана Ужице од 99,7 динара по метру квадратном за физичка лица и 124,70 динара по метру квадратном за правна лица без ПДВ-а па се питамо зашто власт прибегава трговачким триковима и исказује цену без ПДВ-а доводећи грађане у заблуду јер га грађани ионако морају платити? Осврћемо се притом и на „показатеље економског раста“, најбржег привредног развоја у Европи, јачање домаће валуте и готово не постојања инфлације питамо се како је дошло до поскупљења?
Иначе, последње поскупљење услуге грејања имали смо у септембру прошле године иако је гас као енергент појефтинио преко 20% а знамо да је гас главни енергент већине градских котларница питали би надлежне зашто поново долази до поскупљења када би заправо требало да појефтини?

С поштовањем Двери Ужице

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.