početak EKONOMIJA Непромишљени поступци градске власти

Непромишљени поступци градске власти

od nedelja
633 pregleda

ГРАДСКА ОРГАНИЗАЦИЈА СРПСКОГ ПОКРЕТА ДВЕРИ УЖИЦЕ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Јуче смо били сведоци још једног непромишљеног чина чланова градског већа који су прихватили захтев Градске Топлане и дозволили да се цена грејања увећа за 11,1% при чему ће то додатно оптеретити породични буџет грађана.
Усвојена је нова цена коју је предложила ЈКП Градска Топлана Ужице од 99,7 динара по метру квадратном за физичка лица и 124,70 динара по метру квадратном за правна лица без ПДВ-а па се питамо зашто власт прибегава трговачким триковима и исказује цену без ПДВ-а доводећи грађане у заблуду јер га грађани ионако морају платити? Осврћемо се притом и на “показатеље економског раста”, најбржег привредног развоја у Европи, јачање домаће валуте и готово не постојања инфлације питамо се како је дошло до поскупљења?
Иначе, последње поскупљење услуге грејања имали смо у септембру прошле године иако је гас као енергент појефтинио преко 20% а знамо да је гас главни енергент већине градских котларница питали би надлежне зашто поново долази до поскупљења када би заправо требало да појефтини?

С поштовањем Двери Ужице

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.