početak POLITIKA NOVI POKRET – POZITIVNO UŽICE

NOVI POKRET – POZITIVNO UŽICE

od nedelja
716 pregleda

pozitivno uzice

Bićemo jaki kritičari vlasti!

Ujedinjeni regioni Srbije su povlačenjem Mlađana Dinkića prestali da postoje. Hteli smo da nastavimo političko delovanje u Užicu, jer postoji prostor za jednu ovakvu stranku.

Ovo je danas izjavio Bransilav Mitrović, doskorašnji lokalni čelnik URS-a, predstavljajući pokret „Pozitivno Užice“ koji će delovati u gradu.

Svi odbornici i gotovo ceo Gradski odbor URS-a pristupio je pokretu koji će se, kako je rečeno danas, baviti pitanjima građana Užica koja nisu u sferi interesovanja „velikih stranaka“.

– Imali smo tri izbora – najpre da prestanemo sa radom, ali to bi bilo nekoretno prema Užičanima koji su na poslednjim lokalnim izborima dali URS-u 4.000 glasova, nuđeno nam je da pridružimo nekim drugim strankama i za to budemo nagrađeni funkcijama, ali smo i to smo ocenili kao krajnje nemoralno, zato smo izabrali smo da sami nastavimo svoj politički put – rekao je Mitrović.

Od naredne sednice Skupštine grada u parlamentu će petoro odbornika delovati pod grbom „Pozitivnog Užica“, dok će ovaj pokret u Skupštini opštine Sevojno imati dva odbornika.

– Bićemo konstruktivna i programska opozicija, ali i jaki kritičari vlasti, – izjavila je Tijana Milutinović, buduća šefica odborničke grupe.

Iz novoosnovanog pokreta danas su pozvali sve Užičane, bez obrzira na partijsku pripadnost, da dođu i donesu ideje koje mogu u svakom smislu unaprediti život u gradu.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.