početak GRADSKAINFO Претрес у Пожеги, нађен екстази и марихуана

Претрес у Пожеги, нађен екстази и марихуана

od nedelja
521 pregleda

POLICIJA SRBIJE

Припадници Министарства унутрашњих послова су на подручју Пожеге и Ужица пронашли и одузели око 80 грама биљне материје за коју се сумња да је марихуана и 50 комада “екстазија”, и ухапсили две особе.
На основу наредбе судије за претходни поступак Вишег суда у Ужицу, полиција је претресла стан у Пожеги који користи И. П. (1992), где је пронашла три кесице испуњене биљном материјом налик на марихуану, тежине око 50 грама, као и дигиталну вагицу за прецизно мерење. У џепу осумњиченог пронађене су још три кесице биљне материје налик на марихуану тежине око пет грама.
По одобрењу вишег јавног тужиоца у Ужицу, И. П. је одређено задржавање до 48 сати, због постојања основа сумње да је извршио кривична дела неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога и омогућавање уживања опојних дрога.

У селу Каленић у општини Пожега, приликом прегледа Б. Д. (1989) из Пожеге, полиција је пронашла провидну кесицу испуњену биљном материјом за коју се сумња да је марихуана, тежине око 25 грама. Сумња се да је он претходно продао око 55 грама налик на марихуану И. П. из Пожеге.
По одобрењу вишег јавног тужиоца у Ужицу, Б. Д. је одређено задржавање до 48 сати због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.
Полиција је приликом прегледа двадесетдвогодишњег мушкарца из Пожеге понашла 50 таблета „екстазија“. Против њега је поднета кривична пријава, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћено држање опојних дрога.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.