početak GRADSKA Пукла цев у Београдској улици

Пукла цев у Београдској улици

od nedelja
721 pregleda

ОПЕТ ХАВАРИЈА
У понедељак око 9 сати дошло је до пуцања азбестне цеви фи 400 у Београдској улици. Вода је у том делу града текла као река, подигла један део пре непуних годину дана урађеног асфалта, док се један део као водопад сручио на куће испод улице. Велика количина камења је нанета и у Улици Марије Маге Магазиновић, који су чистили радници ЈКП „Нискоградња“.
Технички диркетор у ЈКП „Водовод“ Милан Николић рекао је да је та цев стара око 40 година и да су тренутно без воде високе зоне града.
– Воду немају становници тог дела Београдске улице, Бело гробље, а очекује се, док се не испразне резервоари, да воду немају становници високих зона града. Наше екипе су одмах изашле на терен, радови су у току и очекујемо да ће радови бити завршени данас поподне – рекао је Николић.
Очекује се да ће без воде ускоро остати високи делови Крчагова, Мендиног брда, Сатића Осоја, Чукаловине и Улица Милоша Божановића.
Власница куће, чија се кућа на ушла на удари бујице, испод улице, каже да је још 2014. године писали општинској управи да се реши проблем оних који живе испод улице.
Иначе, реконструкција ове улице је завршена у децембру прошле године, а радове који су коштали 25 милиона динара финансирали су „Путеви Србије“.

З. Г.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.