početak KULTURA REPERTOAR UŽIČKOG BIOSKOPA DO 12. NOVEMBRA

REPERTOAR UŽIČKOG BIOSKOPA DO 12. NOVEMBRA

od nedelja
626 pregleda

REPERTOAR BIOSKOPA 06.11 – 12.11.14.

SALA 1 – 18h

DAJ GOL (sinhronizovano)

Cena ulaznice: 250 din.

https://www.youtube.com/watch?v=iCUyexONyYo

Andrija živi u malom zabačenom selu. Radi u kafiću, igra stoni fudbal najbolje od svih i zaljubljen je u Dudu, iako ona to ne zna. Njegov svet se ruši kad momak iz istog mestaVićai, koji je postao najbolji fudbaler na svetu, dolazi u selo da se osveti za jedini poraz koji je ikad doživeo. Za svojim stolom za stoni fudbal, u svom kafiću, sa očajem u duši, Andrija otkriva nešto magično: igrači na njegovoj voljenoj tabli za stoni fudbal mogu da govore…i to mnogo! Zajedno kreću na putovanje puno avantura da spase Dudu i selo i usput će postati prava ekipa. Samo, ima li mesta za čuda u fudbalu?

SALA 2 – 19h

BELA I SEBASTIJAN

Cena ulaznice: 250 din.

Ukoliko ste voleli film ,,Lesi se vraća kući”, ova priča će vas oduševiti svojom toplinom i lepotom prikazanih pejzaža, kao i pričom o jednom divnom prijateljstvu.

SALA 1 – 20h

MEĐUZVEZDANO

Cena ulaznice: 300 din.

INTERSTELLAR nas kroz priču o bivšem pilotu Kuperu , koji živi u vreme kada su ljudskoj vrsti dani na Zemlji odbrojani, vodi preko granica Sunčevog sistema u neotkrivene svetove koje slavni oskarovac (Metju Mekkonahi) istražuje zajedno s astronautkinjom Brand (En Hatavej) . Ali , potraga za novim domom čovečanstva osim riskantnog putovanja uključuje i trku s vremenom kao i neizvestan povratak koji otvara pitanje šta će zateći na Zemlji ako se na nju uopšte i vrate.

SALA 2 – 21h

HEKTOR U POTRAZI ZA SREĆOM

Cena ulaznice: 300 din.

Mladi psihijatar po imenu Hektor, koji nije zadovoljan sobom, kreće na put oko sveta. Gde god da je otišao, pokušao je da ustanovi zašto su ljudi srećni ili nesrećni.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.