početak KULTURA REPERTOAR UŽIČKOG BIOSKOPA DO 14. JANUARA

REPERTOAR UŽIČKOG BIOSKOPA DO 14. JANUARA

od nedelja
500 pregleda

REPERTOAR BIOSKOPA 08.01 – 14.01.15.

SALA 1 – 16h

GRAD HEROJA 3D (SINHRONIZOVANO)

Cena ulaznice: 250 din.

Iz Volt Dizni studija za animaciju i tima koji stoji iza filmova „Zaleđeno kraljevstvo“ i „Razbijač Ralf“, stiže „Grad heroja“, akciona komedija o specijalnoj vezi između Bejmaksa, ogromnog robota na naduvavanje i čuda od deteta, Hira Hamade. Kad užasan događaj pogodi grad San Fransokio i smesti Hira usred opasnosti, on će potražiti pomoć od Bejmaksa i njegovih bliskih prijatelja: zavisnice od adrenalina Go Go, čistunca Vasabija, genija za hemiju, Hani Lemon i fana stripova Freda. Odlučan u tome da razotkrije misteriju, Hiro će preobratiti svoje prijatelje u ekipu haj-tek heroja.

SALA 1 – 18h

SNEŽNA KRALJICA (SINHRONIZOVANO)

Cena ulaznice: 250 din.

https://www.youtube.com/watch?v=C8xteFVfZPw

Raskošna 3D ekranizacija bajke Hansa Kristijana Andersena, stvorena od strane ponajboljih evropskih animatora koji su udahnuli novi život omiljenom dečjem književnom klasiku. Snežna kraljica, s temom večne borbe dobra i zla, ispričana je kroz doživljaje dečaka Kaja i devojčice Gerde. Njihove avanture u ledenom svetu bez emocija napisane još davne 1845. godine I danas zbog izuzetne slojevitosti, svevremenske poruke i, pre svega, bujne maštovitosti, oduševljavaju kako najmlađe tako i stariju publiku.

SALA 1 – 20h

SEDMI SIN

Cena ulaznice: 300 din.

U vreme čarolija, kad su se legende i magija stapali, jedini preostali ratnik mističnog reda (oskarovac Džef Bridžis) otići će na put da pronađe legendarnog heroja rođenog sa neverovatnim moćima, poslednjeg Sedmog sina (Ben Barns). Odvučen od mirnog života na farmi, mladi heroj će se upustiti u opasnu avanturu sa svojim mentorom koji je očvrsnuo u bitkama kako bi porazili mračnu kraljicu (Džulijen Mur) i njenu vojsku natprirodnih ubica koje je raštrkala po celom kraljevstvu.

SALA 2 – 21h

ČUDA

Cena ulaznice: 250 din.

Nakon ovog leta više ništa neće biti isto za Gelsominu i njene tri sestre. Ona je nekrunisana naslednica čudnog, usamljenog kraljevstva koje je njihov otac izgradio oko njih kako bi zaštitio svoju porodicu, na izolovanoj farmi u Umbriji. Dolazi neobično leto tokom kojeg stroga pravila koja su držala porodicu na okupu počinju da se krše. To je prouzrokovano delom dolaskom Martina, nemačkog dečaka na programu rehabilitacije za mlade, a delom učešćem lokalne zajednice u televizijskom takmičenju koje predvodi misteriozna Mili Katena.

SALA 1 – 22h

SVETAC IZ MOJE ULICE

Cena ulaznice: 300 din.

Nakon što su mu se roditelji razveli, dečak Oliver doseljava se s majkom u novu kuću pored neobićnog hedoniste i bivšeg ratnog veterana Sent Vinsenta de van Nujsa. Uprkos razlici u godinama i dosadašnjim životnim iskustvima ovo dvoje neobičnih komšija postaće prijatelji i trn u oku celoj zajednici. Posebno, nakon što s njima vreme počne da provoditi i lajava istočnoevropska striptizeta…

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.