početak KULTURA REPERTOAR UŽIČKOG BIOSKOPA DO 5. NOVEMBRA

REPERTOAR UŽIČKOG BIOSKOPA DO 5. NOVEMBRA

od nedelja
538 pregleda

REPERTOAR BIOSKOPA 30.10 – 05.11.14.

SALA 1 – 18h

PČELICA MAJA

Cena ulaznice: 250 din.

http://www.youtube.com/watch?v=YNE6eNNlPuU

Mlada pčelica Maja je nestašna i neće da poštuje pravila košnice. Jedno od pravila je i da ne veruje osama koje žive izvan poljane.

SALA 1 – 20h

SPOMENIK MAJKLU DŽEKSONU

Cena ulaznice: 300 din.

http://www.youtube.com/watch?v=n45pj0TNVkE

Da bi se podigao spomenik, potreban je… heroj!

Sa glavnog trga male srpske varošice na izdisaju, uklanja se spomenik iz doba socijalizma. Da bi spasao svoju varošicu i sprečio ljubav svog života da ode, večiti sanjar Marko odlučuje da podigne spomenik Majklu Džeksonu koji je upravo objavio povratničku turneju. Njegova neobična ideja privlači pristalice, ali i neprijatelje.

SALA 2 – 21h

POGREŠAN PROZOR

Cena ulaznice: 250 din.

Poznata glumica Džil odbija da ide na večeru sa Nikom, fanom koji je osvojio sastanak sa njom na internet takmičenju. Za uzvrat Čord, momak koji se predstavIja kao njen menadžer, pomaže Niku da prati u stopu glumicu preko njenog ličnog kompjutera. Nik ubrzo uviđa da je uvučen u opasnu igru i da predstavlja marionetu kojom upravlja Čord, koji želi da progoni zvezdu.

SALA 1 – 22h

NAJBOLJE OD MENE

Cena ulaznice: 300 din.

http://www.youtube.com/watch?v=rfhvi6umi_I

Najomiljeniji pisac romantičnih priča u ovom ostvarenju nas vodi životnim putevima dvoje potpuno različitih srednjoškolaca koje, nakon strastvene ljubavne veze, okolnosti razdvoje na 20 godina. Sada odrasli ljudi, oni će se sresti u rodnom gradu u koji će se vratiti zbog pogibije dragog prijatelja…

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.