početak KULTURA REPERTOAR UŽIČKOG BIOSKOPA DO 19. NOVEMBRA

REPERTOAR UŽIČKOG BIOSKOPA DO 19. NOVEMBRA

od nedelja
596 pregleda

REPERTOAR BIOSKOPA 13.11 – 19.11.14.

SALA 1 – 18h

SPASAVANJE DEDA MRAZA 3D

Cena ulaznice: 250 din.

Opasnost koja se nadvila nad Severni pol ovoga Božića bi mogla da dovede u pitanje posetu Deda Mraza deci sveta. Naime, zli vilenjak je odlučio da ukrade poznatom Dedici mašinu pomoću koje on putuje kroz vreme i u jednoj večeri uspeva da podeli poklone svim mališanima na zemaljskoj kugli. Kako bi to sprečio, simpatični vilenjak napustiće svoju štalicu i upregnuti sve svoje snage ne bi li spasio Božić i osigurao dostavu poklona na vreme!

SALA 1 – 20h

SMETLIŠTE

Cena ulaznice: 300 din.

Kad dva dečaka iz sirotinjskog kvarta u Riju, pronađu na otpadu novčanik među smećem, neće ni sanjati da će im se životi potpuno preokrenuti. Ali pojavljuje se lokalna policija koja nudi veliku novčanu nagradu onome ko taj novčanik vrati i dečaci, Rafael (RIKSON TEVEZ) i Gardo (LUIS EDUARDO) će shvatiti da su pronašli nešto veoma važno. Udruženi s drugarom Ratom (GABRIJEL VAJNSTIN), trio će započeti neverovatnu avanturu dok budu pokušavali da zadrže novčanik, uteknu policiji i razotkriju tajne koje novčanik sadrži.

SALA 2 – 19h

BELA I SEBASTIJAN

Cena ulaznice: 200 din.

Ukoliko ste voleli film ,,Lesi se vraća kući”, ova priča će vas oduševiti svojom toplinom i lepotom prikazanih pejzaža, kao i pričom o jednom divnom prijateljstvu.

SALA 1 – 22h

GLUP I GLUPLJI DA

Cena ulaznice: 300 din.

Nastavak klasika među komedijama na koga smo čekali 20 godina!Oni su glup i gluplji, poznati dvojac kojeg smo upoznali 1994… Ali, sada su – još gluplji. I smešniji!

Kažu da smo s vremenom sve mudriji i da vreme leči sve, ali ne u njihovom slučaju!!! Glupost veća nego ikada ponovno stiže u bioskope predvođena originalnom glumačkom ekipom (Džim Keri i Džef Denijels) i autorskom postavom (braća Fareli) koje garantuju urnebesnu zabavu i gomilu novih originalnih fora u njihovom prepoznatljivom stilu!

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.