početak GRADSKAINFO ШВЕРЦ ДУВАНА

ШВЕРЦ ДУВАНА

od nedelja
1,2K pregleda

УЖИЧКА ПОЛИЦИЈА У АКЦИЈИ

Полиција од шверцера одузела 107кг дувана

Припадници Министарства унутрашњих послова, настављајући рад на сузбијању нелегалног промета дувана и дуванских производа, у последњa два дана, у три заплене, на подручју Ужица и Бајине Баште, одузели су око 107 килограма резаног дувана непознатог порекла и квалитета и 86 паклица цигарета без прописане акцизне маркице.

Припадници полиције су од једног лица из Бајине Баште одузели две кутије резаног дувана непознатог порекла и квалитета, укупне тежине око 58 килограма. Против осумњиченог поднета је кривична пријава због извршеног кривичног дела недозвољен промет акцизних производа.

Полицијски службеници су, на основу наредбе судије за претходни поступак, извршили претресање једне трговинске радње у Ужицу, којом приликом су пронашли и уз потврду одузели око 18 килограма резаног дувана непознатог порекла и квалитета и 86 паклица цигарета разних марки без акцизне маркице. Против власника радње поднета је кривична пријава због извршеног кривичног дела недозвољен промет акцизних производа.

Припадници полиције су у Ужицу затекли једно лице из Пријепоља у тренутку док је из свог путничког возила предавао једном лицу из Ужица две кесе у којима се налазио око 31 килограм резаног дувана непознатог порекла и квалитета. Дуван је уз потврду одузет, а оба лица су саслушана у својству осумњичених због постојања основа сумње да су извршила кривично дело недозвољена трговина.

О догађајима је обавештен тужилац Основног јавног тужилаштва у Ужицу.

 

Полицијац организује акцију добровољног давања крви

Друштво добровољних давалаца крви „Полицајац“ из Ужица, у сарадњи са Црвеним крстом и Службом за трансфузију крви Опште болнице у Ужицу, у среду 18.03.2015. године, од 08,00 до 14,00 часова, у сали Полицијске управе у Ужицу, организује акцију добровољног давања крви.

Позивамо све добровољне даваоце  да својим учешћем подрже ову акцију.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.