početak GRADSKA Трг никад лепши

Трг никад лепши

od nedelja
1,6K pregleda

:

ЗАВРШНА ПРЕДСТАВА ПРЕДШКОЛАЦА
На ужичком тргу је у среду, 31. маја, одржана завршна приредба 330 предшколаца и њихових васпитача из шест вртића Дечије установе „Ужице“. Ово је четврти пут за редом да се малишани на овај начин опраштају од својих вртића, другара и васпитача. Предшколци обучени у мајице боје својих вртића, играли су као лептирићи на тргу, а посматрало их је више стотина родитеља, дека, бака, тетки, ујака, стричева и других, код којих су се могле видети и сузе.


Успех у даљем школовању и животу пожелели су им Бранислав Митровић, председник Скупштине града и Немања Нешић, заменик градоначелника.
Помоћница директора Дечијег вртића „Ужице“ Зорица Тодоровић рекла је да су ови малишани ставили тачку на један период живота.
– Они су сви спремни, не само за школу, већ и за живот даље, “наоружани” су знањима и вештинама, научени су да мисле, да поштују другог, научени су правилима лепог понашања. Без обзира што је ово за нас крај, за њих је почетак. Желимо им да их на путу одрастања прати само срећа, задовољство, игра и радост – каже Зорица.

З. Г.

Djačke torbe za novu školsku godinu u Petru Panu!

 

 

 

погледајте галерију фотографија:

 

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.