početak GRADSKAINFO UŽIČKA POLICIJA

UŽIČKA POLICIJA

od nedelja
552 pregleda

kradja

Изазивање опште опасности

Ужички полицајци су основном јавном тужиоцу уз кривичну пријаву привели Ј. Ј. (37) из Ужица, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело изазивање опште опасности, кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја и кривично дело тешка телесна повреда.

У угоститељском објекту у Ужицу, у раним јутарњим часовима, дошло је до вербалног сукоба између два госта, а затим су се у њихову расправу умешали Ј. Ј.  и још четворица младића, услед чега је дошло до физичког обрачуна.

Сумња се да је Ј. Ј. испалио седам пројектила из пиштоља марке „Црвена застава“, за који није имао издату дозволу. Он се терети да је потом  ударио у главу једну особу, која је задобила тешке телесне повреде и збринута је у Општој болници у Ужицу.

Полицијски службеници су на лицу места пронашли пиштољ и нож.  Полицијски службеници раде на расветљавању свих околности везаних за овај догађај.

О догађају је обавештен тужилац Основног јавно тужилаштва у Ужицу, а судија за претходни поступак Основног суда у Ужицу након саслушања осумњиченом је изрекао меру забране приласка и комуницирања са сведоцима.

 

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.