početak KULTURA BIOSKOP i NEDELJA NAGRAĐUJU

BIOSKOP i NEDELJA NAGRAĐUJU

od nedelja
945 pregleda

NAJBRŽI DOBIJAJU

2 KARTE ZA FILM ZAČARANA ŠUMA I

KARTE ZA FILM OTETA

Dovoljno je samo da pošaljete mejl na uzickanedelja@gmail.com

 

REPERTOAR BIOSKOPA

15.01 – 21.01.15.

17 časova – sala 1  

SNEŽNA KRALJICA

SINHRONIZOVAN NA SRPSKI
žanr: ANIMIRANA BAJKA/ 3D
cena ulaznice: 250 dinara

Raskošna 3D ekranizacija bajke Hansa Kristijana Andersena, stvorena od strane ponajboljih evropskih animatora koji su udahnuli novi život omiljenom dečjem književnom klasiku. Snežna kraljica, s temom večne borbe dobra i zla, ispričana je kroz doživljaje dečaka Kaja i devojčice Gerde. Njihove avanture u ledenom svetu bez emocija napisane još davne 1845. godine I danas zbog izuzetne slojevitosti, svevremenske poruke i, pre svega, bujne maštovitosti, oduševljavaju kako najmlađe tako i stariju publiku.

19 časova – sala 1

ZAČARANA ŠUMA

gl. ul. Meryl Streep, Emily Blunt, James Corden, Anna Kendrick, Chris Pine, Johnny Depp, Christine Baranski
režija: Rob Marshall
žanr: FANTAZIJA
cena ulaznice:300 dinara

„Začarana šuma” je moderna verzija voljenih bajki braće Grim, sa isprepletanim zapletima nekoliko priča koja istražuje posledice želja i misija glavnih likova. Duhoviti i emotivni mjuzikl prati dobro poznate priče o Pepeljugi (Ana Kendrik), Crvenkapi (Lila Kroford), Džeku i magičnom pasulju (Danijel Hatlston) i Zlatokosi (Mekenzi Mozi), a sve su one povezane originalnom pričom koja se vrti oko pekara i njegove žene (Džejms Korden i Emili Blant), njihovoj želji da osnuju porodicu i njihovoj poseti veštici (Meril Strip) koja je bacila kletvu na njih.

 

20 časova – sala 2

SO ZEMLJE

gl. ul. Sebastião Salgado, Wim Wenders, Juliano Ribeiro
režija: Juliano Ribeiro Salgado, Wim Wenders
žanr: DOKUMENTARNI/ BIOGRAFSKI
cena ulaznice: 250 dinara

Pobednički film desetog jubilarnog izdanja filmskog festivala Slobodna Zona, prema glasovima publike je film So zemlje, dokumentarni film Vima Vendersa, čije su projekcije rasprodate u Beogradu, Nišu i Novom Sadu.

21 časova – sala 1

96 sati u begu/TAKEN 3

gl. ul. Liam Neeson, Maggie Grace, Forest Whitaker, Famke Janssen
režija: Olivier Megaton

žanr: AKCIJA
cena ulaznice: 300 dinara

Miroljubivi porodični čovek Brajan Mils (bivši agent zanimljive i bogate prošlosti) ne beži više od najgorih zlikovaca današnjice, nego od ujedinjenih policijskih snaga…Njih će regrutovati Frank Docler (Forest Vitaker) nakon što Mils (Lijam Nison) pobegne tokom hapšenja običnim policajcima. Naime, Brajanu je neko namestio ubistvo bivše supruge, a u opasnosti će se naći i njegova kćerka Kim koja je sada uspešan student UCLA univerziteta.


Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.